Mnie weszła na szyję i wygląda, jakbym miała brudną cały czas. Chciałam się na wesele uczesać w koka. Macie jakieś sposoby, żeby to rozjaśnić? Mam wprawdzie krem i maść, ale inne sposoby też chętnie bym wykorzystała, bo bardzo mi zależy na tej fryzurze...
_________________ "Nigdy nie pozwól, aby strach przed działaniem wykluczył Cię z gry."
Wysłany: Pią Maj 29, 2009 2:56 pm
na luske stosuje kapiele w wannie okolo pol wanny wody do tego rozpuszczam kilo soli zwyklej jodowanej (podobno jest lepsza sol z morza martwego jest w aptece ale droga)i kapie sie okolo 30 do 45 min luska ladnie schodzi ale potem zostaja zaczerwienione ogniska bardzo no i wtedy ide na solarium albo slonce
Ja Wam polecam po kąpieli mleczko do ciała Garniera tylko to białe z Hydro Urea, zawiera mocznik. Jest naprawdę fantastyczny, nie smaruje sie już tak często maściami bo po tym balsamie łuska nowa nie wychodzi
_________________ Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek.
no jesli mocznik to moze taki naturalny? nic nie kosztuje..a pomoc moze
DD"D"
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
gosc [Usunięty]
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 11:24 am
z mocznikiem również jest hasceral i cerkoderm.Nie są aż takie drogie,a dobrze nawilzają.Najtańszym jednak sposobem jest krem z witaminą A(ok.3,00zł).Ostatnio także jest dostępny w aptece krem waniliowy i kakaowy z kwasami omega 3 i 6 i witaminą e.Jest to dość duże opakowanie(200-250 ) i niewiele kosztuje ok.13zł.Polecam.
przylepiona rozumiem po mince ze pani ł ci dokopala?
sprobuj to mleczko biale garniera
ja bardzo lubie taki krem do ciala z rossmana
http://wizaz.pl/kosmetyki...recenzja=362594
bardzo dobrze mi sie sprawdza
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Już kiedyś wspomniałam tu o taniutkich kremach firmy... Herbamedikus...polecałam z wyciągiem z nagietka..pięknie mi tyłek wygoił po cygnolince.Teraz praktykuję... na bazie oliwy z oliwek....mam też z wyciągiem z rokietnika...asortyment duży firma oferuje.
Polecam serdecznie i ze względu na skuteczność ale też na cenę... u mnie 7-8 zł. za 250 ml..
Zaopatruję się w niego... w zwykłym sklepie chemiczno-kosmetycznym .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum