ok Kucka, to my sie na forum zrzucimy na to Twoje wesele i zaproszenie mamy automatycznie
dlaczego? Bo podobno najlepiej sie bawi na nie swoim/napisalam podobno, bo jeszcze sie nie chajtalam/, wiesz na swoim masz stres zeby dobrze wypasc i w ogole czasem mysli: a moze popelnilam blad?
to co zrzucamy sie na wesele Kucajki?
_________________ "Moze wiem najlepiej, dlaczego tylko czlowiek potrafi sie smiac: tylko on cierpi tak bardzo, ze musial wynalezc cos takiego jak smiech"
/F.Nietzsche/
Trzeba zrobic spis panien na forum , sprawdzic która ma najlepsze predyspozycje do szybkiego ślubu( czyli sprawdzic czy ma chlopaka narzeczonego i jak długo itp) no i delikatnie ja ponaglić hehe a jak nie no to zostaje nam losowanie
Ostatnio zmieniony przez ines Wto Sie 01, 2006 12:54 pm, w całości zmieniany 1 raz
Ale lipa troszke bo toto lotek podrożał Ale moze i racja ze sie czlowiek na nieswoim lepiej bawi ale to chyba tesh zalezy od tego jaka jest para młoda....od tego jaki maja charakter i nastawienie
P.S Żeby nam Paweł nie powiedział że schodzimy z tematu to ja w piątek po raz ostatni jestem na forum.... w sobote wyjeżdzam na 3 tyg w góry (Moje kochane Krościenko nad Dunajcem) i wracam dopiero 27 sierpnia
fajnie masz, zazdroszcze, ja teraz caly czas praca, choc czwartek i piatek mam wolne, ale i tak chyba nie zaszaleje, bo pogoda do bani, znajomi pracuja, chlopak pracuje...
nie chodzi o to, ze przed slubem jest sie pewnym, ale ze stresu przeciez rozne mysli przychodza do glowy/pamietam np na mojej maturze, ze bylam pewna, ze odpowiedzialam dobrze, ze ustna napewno zdalam, ale zawsze sa rozne mysli.../; jak sie przed slubem nie jest pewnym to wiadomo, ze sie nie chajta, ale po slubie czasem nachodza czlowieka rozne mysli...
ok to lukasz ma 3,6, ja mam z polskich tez ok 3zl, z euro tez tam mam pare centow,a teraz w tym tygodniu wyplata wiec cos tam moge dorzucic
_________________ "Moze wiem najlepiej, dlaczego tylko czlowiek potrafi sie smiac: tylko on cierpi tak bardzo, ze musial wynalezc cos takiego jak smiech"
/F.Nietzsche/
No to zyczę miłego wyjazdu ja tez lada dzien mam urlop i mam zamiar gdzies sie wybrac tylko jestem lekko nie zdecydowana sama nie wiem czy wolałabym jechac w góry czy nad morze.Oby moje przemyslenia nie zakonczyły sie pozostaniem w domku.
Wiolusia mi chodzi o to, że jak jesteś pewna to nawet w stesie takie myśli nie przyjdą . Zresztą to z założenia nie ma być zdarzenie stresujące tylko RADOSNE! Basta .
pozdrawiam was baby
m.
P.S. a co do wyjazdów to już za 10 dni jadę na zlot chorych na łuszczycę - doczekać się nie mogę
misurina a ty juz jestes po?
byc moze masz racje, nie wiem, ale stres robi swoje i rozne rzeczy moga sie przydarzyc
gdzie macie zlot luszczykow?
/F.Nietzsche/
a mozna wiedziec jak dlugo jestes z tym kims, ktorego nie masz obawy poslubic?
ale wiesz ogolnie chodzi o stres, zeby to wesele bylo takie jakie ty tego chcesz, bo w koncu pierwsze i /prawdopodobnie / ostatnie... stres, stres, stres, ale chyba bardzo piekny i wzruszajacy moment/przynajmniej ja sie poplakalam na slubie mojej siostry /
/F.Nietzsche/
a mozna wiedziec jak dlugo jestes z tym kims, ktorego nie masz obawy poslubic?
niecale 3 lata i gwoli ścisłości - nie mam obaw z Nim być !!!
Nie myślę o ślubie - to po prostu moje przemyślenia, które wynikają ze znajomości siebie samej. Jestem pewna siebie, swoich reakcji i swoich uczuć. Każda kobieta wie czy to akurat Ten facet i jeżeli nie to IMHO nie warto marnować czasu!
A co do wesel i ślubów to moje podejście jest takie, że one są dla pary młodej a nie dla gości - to ich najważniejszy moment w życiu a nie pociotków zaproszonych z grzeczności .
masz racje, jak trafiasz na tego jedynego, to wiesz, ze to on...
zycze szczescia w takim razie ze swoja polowka
/F.Nietzsche/
Zgadzam się Kucka mi się również tak wydaje wesele jest dla gości zapraszamy na nie ludzi z którymi chcemy sie cieszyć w tak wyjatkowy dzien jakim jest ślub.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum