Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Lip 10, 2009 8:58 am
GwiazdaDisco napisał/a:
Tak, bo ogólnie jestem taką niepoprawną romantyczką
Więc jednak kochanie wierzysz w Miłośc! Nie można tesknić i marzyć o czyms w czego istnienie się nie wierzy.Ja wierzę że jest gdzieś Twoja druga połówka,znajdziecie się !Miej tylko oczy szeroko otwarte,słuchaj serca ale i rozumowi pozwól przemawiać.
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
tak taaak..bo milosc ma dwie fazy..w pierwszej jest jak sr...yy..ten..rozwolnienie.. bo i milosc i ............. przychodza znienacka...pozniej milosc bawi sie w podroznika...wpadnie w oko..zrani serce..i wyjdzie bokiem...:D:D:DD:
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
Wysłany: Pią Lip 10, 2009 1:27 pm
stary luszczyk napisał/a:
tak taaak..bo milosc ma dwie fazy..w pierwszej jest jak sr...yy..ten..rozwolnienie.. bo i milosc i ............. przychodza znienacka...pozniej milosc bawi sie w podroznika...wpadnie w oko..zrani serce..i wyjdzie bokiem...:D:D:DD:
Mylisz Miłość z zauroczeniem,fizycznościa a to duża różnica!
Ale ja nie twierdze że nie ma jakiegoś tam uczucia no bo jest, ja sama przeżyłam coś takiego głębokiego raz czy dwa... Czułam, nie miałam poważnie złamanego serca ale i tak twierdze że prawdziwej miłości nie ma!
_________________ Poczuj jak smakuje zło, będąc więźniem moich rąk...
Wysłany: Pią Lip 10, 2009 4:32 pm
Miłość to motyl utkany z emocjii i uczuć.
gość [Usunięty]
Wysłany: Pią Lip 10, 2009 6:57 pm
GwiazdaDisco napisał/a:
(...) twierdze że prawdziwej miłości nie ma!
W 'podobny' sposób myśleli pewni krytycy dzieł Szekspira, którzy twierdzili, że takiego człowieka (jak Szekspir) nigdy nie było.
Gwiazdeczko, odczujesz to uczucie tylko wtedy, jak kogoś nim obdarzysz.
Nigdy zaś nie odczuwamy czyichś uczuć - najwyżej możemy obserwować (odbierać) ich przejawy.
Wysłany: Pią Lip 10, 2009 7:12 pm
"Cały swiat materialny,nie jest wart jednej mysli ludzkiej
Wszystkie myśli ludzkie nie są warte jednego drgnienia Miłosci"
B.Pascal
Nie da się zaprzeczyć istnienia czegoś co istnieje(nie tylko-Milosci ale i bolu).Jeżeli spotkasz to uczucie,zawladnie Toba bez reszty i wtedy bez zbednych słów bedziesz wiedziała że to Miłosć.Tego Ci z cłego serca życzę!
hehehehhehe od dziedziczności łuszczycy bardzo zgrabnie przeszliście do problemów wiary a rzecz cała w zawiłościach miłosnych w końcu ugrzęzła Normalnie Was lubię !!!!
hehehehhehe od dziedziczności łuszczycy bardzo zgrabnie przeszliście do problemów wiary a rzecz cała w zawiłościach miłosnych w końcu ugrzęzła Normalnie Was lubię !!!!
Oj Mościżerco bo każdy temat nam się ze wszystkim kojarzy i tak wychodzi
A co do związków to w każdym jest na początku zauroczenie(waszym zdaniem miłość) a potem jest już tylko i wyłącznie przywiązanie
_________________ Poczuj jak smakuje zło, będąc więźniem moich rąk...
zauroczenie to nie miłosć !!!! nie umiem wyjasnic "formulki" miłości ale jesli juz nadejdzie to samemu sie wie , ze to ona!! zauroczenie mija po jakimś czasie, choć wiele osób myli te dwa pojecia i są nieszczęśliwi pózniej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum