Wysłany: Sro Lip 26, 2006 11:54 pm Spotkanie w Poznaniu!
UWAGA!
29 lipca 2006 (najbliższa sobota) o godzinie 11:00 pod pręgierzem odbędzie się pierwsze poznańskie spotkanie biedronek lub jak kto woli chorych na łuszczycę !!!
Czasu do spotkania może jest niewiele, ale liczę na Waszą spontaniczną decyzję i odzew . Może być fajnie - więcej szczegółów: Spotkanie Poznań !!!
Szkoda, że w środku tygodnia i o takiej nietypowej godzinie, bo znjadzie się ktoś, kto nie będzie mógł wyrwać się z pracy (tak jak ja!!!!!):) A szkoda i żałuję bardzo.
_________________ agap
gość [Usunięty]
Wysłany: Sro Lip 22, 2009 8:23 am
Agap, zwróć proszę baczniejszą uwagę na datę w poście misurinki
chcemy, chcemy.... każdy sponsor mile widziany a tak poważnie, nie sądziłam że bedzie ci sie chciało taki kawał drogi jechac, bedzie mi bardzo miło was poznac i pogadac o naszej koleżance ł. pogadać
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Lut 20, 2010 4:56 pm
Hej! Hej! Wszystkie Biedroneczki z Poznania i okolic, lubuskie i skad kto sobie życzy!
W poznaniu 20 Marca 2010 roku bedzie spotkanie Biedroneczek.Kto ma ochote to prosze sie szykowac.Spotkamy sie w kawiarence,pogadamy,poznamy,posmiejemy i potarmosimy.Będzie wspaniale - zreszta na każdym spotkaniu tak jest.Szczegóły podam wkrótce.Buziaki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum