Eeeee tam gadanie-sam sam....
wcale nie sam bo ze mną. Tylko ja jestem ze Złocieńca i słyszałam od fryzjerki że w Szczecinie jest wspaniały dermatolog.Czekam na adres.
Wspaniały/ Hmm kryptoreklama jakaś Gdyby był taki wspaniały chyba bym o nim wiedział Pani dr. Chrul mnie "prowadzi" że tak to ujmę ale żadnych rewelacji nie wprowadza. Ot cygnolinka, dermovate, polytar....to czym żyje ale najważniejsze że to właśnie mi pomaga. Do tego solarium i od pół reoku jestem czysty za wyjątkiem trzech niewielkich bladych plamek. To raczej nie zasługa wyśmienitego lekarza ale odpowiednio dobranych leków
_________________ For The Blackwind Fire And Steel
cześć jestem tu nowa mieszkam w krosinie choruje od zawsze i ciągle testuje coś nowego ostatnio testuje hiński tonik i o dziwo narazie pomaga zobaczymy na jak długo zazdroszcze tym co piszą ze maja kilkumiesięczne przerwy ja jeszcze nigdy tak dobrze nie miałam jak coś pomaga to tylko na kilka dni pozdrawiam papa
Cześć ja też pochodzę z zachodniopomorskiego, choruję na łuszczycę od około 6 lat.Muszę przyznać że też nie pamiętam kiedy by na moim ciele nie byłoby łuszczycy.
Pierwszego maja wyszłam ze szpitala (miałam operację na kolano) okazało się ,że łuszczyca pomału dobiera się do moich kości.Mam zmiany łuszczycowe w kolanie. Jestem załamana
gosc [Usunięty]
Wysłany: Nie Maj 09, 2010 3:58 pm
Trzymam za Ciebie kciuki w tym trudnym czasie Ale załamywanie się to ostatnie co powinnaś robić Powolutku się podniesiesz.Głowa do góry.Pozdrawiam
Wysłany: Sro Sty 19, 2011 7:47 pm
Witam was. Ja też tego województwa. także jest nas coraz więcej .choruje już 12 lat na panią ł. I jestem częstym bywalcem szpitala Ale najgorzej się boję o stawówkę bo coś się zaczyna dziać........
Wysłany: Sro Sty 19, 2011 7:50 pm
Witaj Sopex. Powiedz mi jak u ciebie zaczęła się łzs?? I dlaczego miałaś operację kolana?? Mnie też bolą właśnie kolana więc pytam bo nie wiem co robić???
Witam
Dzisiaj się zarejestrowałem, i to jest mój pierwszy post, a do Szczecina mam 25 km. Z ł. "walczę" już ok. 25 lat, a obecnie jestem w trakcie leczenia z bardzo dobrym skutkiem. Postaram się jutro napisać więcej i wrzucę zdjęcia i metodę leczenia.
Pozdrawiam wszystkich
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum