cicho mi tu...bez marudzenia..kliszczak qrde..facet z mojego miasta a zero optymizmu...bierz sie wgarsc..a raczej bierz w garsc cygnoline...i do boju..luszczyca czy nie ...to tylko ona ..czyli kobieta ..a wiec nie oprze sie twojemu urokowi..a wtedy..juz jest twoja
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
szczerze to ja wychodze z zalozenia ze jak ktos nie zaakceptuje mnie z pania ł to niech sie idzie... nie bede dokladnie mowic co
jestem jaka jestem i czy o moja wartosc ma byc odmierzana tym czy mam lat 20 czy mam idealna cere? bez przesady - kazdy ma jakies wady - jak sie komus nie podoba to niech szuka sobie ideału
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
ja tak samo twierdze ze jak sie nie podoba to droga wolnai spad... Tylko ze nie ma idealow,bynajmniej ja nie znam takich osob:)moze gdzies pare sie znajdzie ale to ze swieczka szukac:)heheh,
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Lis 17, 2009 7:53 pm
kliszczak26 napisał/a:
ja tak samo twierdze ze jak sie nie podoba to droga wolnai spad... Tylko ze nie ma idealow,bynajmniej ja nie znam takich osob:)moze gdzies pare sie znajdzie ale to ze swieczka szukac:)heheh,
Mówisz i masz: chcesz poznać?oto my całkiem idealni:Czarownica-Szater i Ksieciunio Ciemnosci-Stary łuszczyk
A Księciunio to nawet z Twojego miasta pochodzi
noo..jestem jak chodzacy ideal..pale jak smok..pije jak tylko jest okazja..dziewczynki zarywam jak sie daja.. glupoty lubie pisac i robic..nic tylko..model do nasladowania
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Lis 18, 2009 5:56 pm
stary luszczyk napisał/a:
noo..jestem jak chodzacy ideal..pale jak smok..pije jak tylko jest okazja..dziewczynki zarywam jak sie daja.. glupoty lubie pisac i robic..nic tylko..model do nasladowania
Matko moja Majeranku! toż to Ty sam siebie nie znasz!
Kogo Ty tu opisujesz!Konieznie wymagasz konsultacji!Dobrze że ja czuwam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum