Wiek: 59 Dołączyła: 18 Maj 2009 Posty: 171 Skąd: wielkopolska
Wysłany: Wto Lip 07, 2009 2:39 pm
szater napisał/a:
Kochanemu Bajerantowi(z wyboru),Marianowi (z naznaczenia) z okazji urodzin życzę słonca,duzo cierpliwości w kontaktach z księżniczkami,uśmiechu losu i dużo fajnych lasek(niekoniecznie ortopedycznych)!Niech MOC będzie z Tobą!Ściskam w pasie!Krysia
Zdrowia,Szczęścia i Słodyczy tego Tobie Ewa Życzy.
krystynko..ja rowniez przylaczam sie do zyczen..chcialbym abys sama pomyslala czego pragniesz najbardziej..a ja tylko zycze aby to wszystko ci sie spelnilo..wielki buziol dla ciebie...cmokkk
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Paź 02, 2009 7:16 am
MOjej kochanej Beatce z okazji urodzin życze wszelkiej pomyslnosci,pogody ducha,szybkich efektów zdrowotnych,dużo radosci i Miłosci,.Beatko dzieki że jestes!Pamiętaj ja zawsze jestem obok.
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pią Paź 02, 2009 10:51 pm
Krysieńko z całego serca Ci dziękuję za pamięć,za życzenia,za miłe i ciepłe słowa.:*
Mam nadzieję,że wiesz o tym,że jestem zawsze jeśli tylko mnie potrzebujesz.Pozdrawiam serdecznie i miłego weekendu życzę
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Paź 14, 2009 5:46 pm
Wszystkim koleżankom i kolegom -nauczycielom.wykładowcom,wychowawcom,opiekunom serdeczne życzenia z okazji Dnia Edukacji Narodowej,powodzenia w życiu prywatnym,sukcesów zawodowych,dużo radosci w niesieniu "kaganka oświaty" przesyła.Krysia [/b]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum