Wysłany: Pią Sie 07, 2009 2:04 pm >>Badanie kliniczne dla chorych na łuszczycę<<
UDZIAŁ W BADANIU KLINICZNYM
Poszukujemy
MĘŻCZYZN I KOBIET
ZE ZDIAGNOWANĄ ŁUSZCZYCĄ ZE ZMIANAMI CHOROBOWYMI NA ŁOKCIACH
Program badawczy obejmuje 6 wizyt u lekarza dermatologa i leczenie w czasie trwania badania otrzymanym preparatem stosowanym w łuszczycy.
W badaniu mogą wziąć udział osoby:
kobiety i mężczyźni powyżej 18 roku życia
bez innych przewlekłych chorób
niepalące od co najmniej 3 miesięcy i bez innych uzależnień
Badanie planowane jest na sierpień-grudzień 2009
Wizyty będą miały miejsce w Ośrodku Badań Klinicznych
MTZ Clinical Research,
ul. Pawińskiego 5, 02-106 Warszawa
(bezpośrednie sąsiedztwo Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego).
Zgłoszenia telefoniczne: 22 572 5927, 22 572 5911, 602 100 947
lub osobiście w siedzibie ośrodka przy ul. Pawińskiego 5, w godz. 8.00 – 17.00.
Wysłany: Wto Sie 11, 2009 12:19 pm
W przypadku jakichkolwiek pytań, zapraszam do skontaktowania sie z naszym ośrodkiem pod podanymi powyżej numerami telefonów lub na bezpłatną infolinię 800 170 370 (pon-pt, 9.00-17.00).
Wysłany: Wto Sie 11, 2009 7:58 pm
OśrodekBadawczy napisał/a:
W przypadku jakichkolwiek pytań, zapraszam do skontaktowania sie z naszym ośrodkiem pod podanymi powyżej numerami telefonów lub na bezpłatną infolinię 800 170 370 (pon-pt, 9.00-17.00).
Ja niestety i tak jestem z pomorza, także może i bym się poddał kuracji przede wszystkim na łokciach, ale zbyt duża odległość na takie badania
ja nie mam na łokciach, czuję się zdyskryminowana ;P
Nie cierpię dyskryminacji i wszelkich innych form nierównego traktowania dlatego chętnie podzielę się z Tobą jednym zajętym łokciem A zresztą co mi tam - oddam oba!!
Formę przekazania i cenę wymiany uzgodnimy przed samą wymianą.
Mój adres - Nora Maściojada 4
90- 683 Zadupie Wielkie
Zawsze wiedziałam, że Łódź ma inną, naukową nazwę ;P zresztą codziennie ją odwiedzam, czemu na to nie wpadłam.? ;P
a co do ceny to pewnie nie wypłaciłabym się do końca życia..
a z dyskryminacją masz rację, -należy walczyć..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum