Wysłany: Czw Sie 03, 2006 6:38 pm
No widzisz tak to już jest kiedy mieszka się nad morzem tęskni się za górami i na odwrót, ale nigdy nie wiadomo, gdzie nas życie wygoni - może mnie na południe a ciebie na północ
Wysłany: Nie Mar 04, 2007 1:43 pm
Pomorze jest przepiękne! Bardzo się cieszę, że tu mieszkam
Z tą tęsknotą do gór i morza też bywa różnie..
mieszkam tu, na plażę mam 30 minut a mimo to tęskno mi do niej..
bo nie wyobrażam sobie, że gdy nadejdzie lato pokazywać przed wszystkimi swoje kształty w bikini będąc cała w ciapach..
Zgadzam się z Wami Pomorze jest piękne mieszkam tu całe życie(do morza mam jakieś 15minut autem) i tak się do niego przyzwyczaiłam, że nie wyobrażam sobie np. nie byc nad morzem w lato nawet w zimę za tym tęsknię.. góry też są oczywiście piękne ale mnie tu dobrze
A ja z Gdańska jestem, a od 4 lat nie byłam na Gdańskiej plaży
W tym roku byłam w Krynicy Morskiej, to tam posiedziałam na morzem. Zachody słońca, ostatnie chwile bez łuszczycy... Pięknie było
Dopiero tam polubiłam morze. Nigdy za nim nie przepadałam, a teraz tęsknie, tyle że nad tym w Krynicy. Stogi, Brzeźno, Zaspa i te okolice to nie to samo
_________________ Nie bój się cieni. One świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło.
Witam! A ja do Gdańska przyjechałam z południa, pięć lat temu, w pogoni za słońcem,plażą i morzem... niestety choć plażę mam niedaleko nie bywam tam często-brak czasu niestety no i tego słońca jednak trochę mało...
Ja jestem z Malborka i też mam niedaleko morze.Daro dzięki ci za wskazanie zielonej herbatki miło mi że jesteś z mojego regionu.Pozdrawiam wszystkich Pomorzan:)
Wysłany: Nie Paź 26, 2008 7:46 am
emi.mk napisał/a:
Ja jestem z Malborka i też mam niedaleko morze.Daro dzięki ci za wskazanie zielonej herbatki miło mi że jesteś z mojego regionu.Pozdrawiam wszystkich Pomorzan:)
Nie ma za co jesteśmy tu po to by sobie pomagać i pisać co na nas działa a co nie, a herbata jest najlepszym sposobem na poozbycie się łuski i mniej drastycznym niż maści- jest to coś co nie szkodzi a pomaga
Szkoda, że lekarze nie znają takich metod, może szybciej zaleczylibyśmy zmiany, ale oni widzą tylko maści i sterydy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum