Hej!!!
Mam pytanie czy ktoś z was stosował tzw.Białą Maść?
Ponoć Pani doktor z Tarnowa taką poleca i jest rewelacyjna .
Mam nawet tel. do tej Pani , ale niewiem czy to pomaga . Piszcie.
Pozdrawiam
Wysłany: Nie Lip 23, 2006 5:57 pm
Na tym starym forum jest coś o tej białej maści podobno komuś pomogła, ale nie wiem nawet czy ona zawiera sterydy, bo to jest najgorsze, że łuszczyca może później powrócić ze zdwojoną siłą.
Ja używam białą maść taką z niewielką ilością sterydu. Wiem, że temat dawno już sie skończył, ale może komuś sie przydać. Jakby ktoś chciał składniki to proszę pisać.
Ja używam białą maść taką z niewielką ilością sterydu. Wiem, że temat dawno już sie skończył, ale może komuś sie przydać. Jakby ktoś chciał składniki to proszę pisać.
Gabeczka, jak mozesz to napisz mi składniki, zobacze co to jest.
Pozdrawiam
Witam,
ostatnio zacząłem używać kremu z borowiny, muszę przyznać, że coś tam pomaga, cudów nie robi, ale pomaga, smaruję się tym przed wyjściem do pracy, bo chroni moje łokcie przez cały dzień. Możecie spróbować, ja używam zamiast innych balsamów.
Przepraszam ,ze dopiero teraz odpisuję. Już podaję skład:
Encortolonii 0,1
Urea puri 15,0
Acidi salicylici 5,0
Vazelini albi
ad 100 M.f.urg
ja tej maść stosuję przed wyjście do pracy. jest to biała maść bez zapachowa, także pokojnie mogę sie nią posmarować.
Wysłany: Sob Sie 29, 2009 8:19 am
A czy ktoś może mi podać skład maści cygnoliny, ja chodzę po recepty do zwykłego lekarza więc daje mu na kartce skład, a on mi tylko pisze receptę, po dermatologach nie latam, więc potrzebny mi jej skład
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum