Wiatm serdecznie wszytkich forumowiczów:):)
Mam 29 lat i choruje na łuszczyce:( od 15 lat ..nie udało m i sie jak narazie ..nawet jej troche podleczyc :(.moze tu znajde jakiekolwiek metody które mi chociaz mminimalnie pomogą??
POzdrawiam Bakin:):)
witam mam na imie piotr jestem z Lublina ....wiek 30 lat zonaty dwójka wspaniałych dzieci ...heheheh pracuje jakos daje rade a pozatym na łuszczyce choruje dopiero 7 rok...pozdrawiam wszystkich
Wysłany: Czw Sie 03, 2006 2:15 pm
Ines co zaczynam wchodzić na to forum to jak czytam posty to zawsze uśmiecham się, kiedy widzę twój avatarek - oczywiście z pozytywnym nastawieniem uśmiecham się, nie wiem dlaczego ale tak sobie myślę, czy to nie jakaś podobizna???
P.S. Ja również witam wszystkich nowych i tych starych
Hehe ciekawe spostrzezenie daro , powiem tak jestem blondyneczką a ten avatarek napewno oddaje moja osobowość a zresztą baaardzo mi sie on podoba a wybrał go dla mnie akurat ktos inny , musiała bym go zapytac dlaczego
Wysłany: Czw Sie 03, 2006 8:06 pm
Witam wszystkich uczestników forum!
Mam na imię Antonia, 60 lat (chyba najstarsza na forum ), mieszkam w Szwecji.
Panna Ł. przykleiła się do mnie gdy miałam 17 lat i od tej chwili nigdy, nawet na chwilę
mnie nie opuściła. Kocha mnie i jest mi wierna w przeciwieństwie do mnie.
Wysłany: Czw Sie 03, 2006 9:38 pm
Antonia witamy i podziwiam tyluletnią walkę z tą chorobą (ale nas też to czeka), chyba najmniej ważne, kto ile ma lat, bo bez względu na wiek i tak łączy nas jedno - pani łuszczyca
Witam Antonio i podziwiam szczerze za wytrwalosc, no choroba niestety jest upierdliwa no ale chyba po czesci trzeba nauczyc sie z nia zyc, a ty dajesz przyklad na to ze sie da :) witam cie na forum
Wysłany: Pią Sie 04, 2006 12:22 pm
Hej! To nie Wy mnie , lecz ja Was podziwiam za Wasz humor, sposób bycia i chęć do walki. Jesteście fantastyczni i to właśnie Wy dodajecie mi otuchy. I jeszcze jedno: zaczęłsm stosować dietę z serwatką , dopiero trzy dni a już widać efekty! Mnie pomaga, spróbujcie iWy.
Wysłany: Sob Sie 05, 2006 10:21 am
I dobrze wogóle, że jest takie forum, wcześniej jak nie miałem internetu to myślałem, że ludzi z łuszczycą jest kilku a tu proszę ilu nas jest, chociaż sami możemy się tu pocieszyć i sobie pomóc, a to chyba najważniejsze, bo nawet lekarz czasami nas nie zrozumie, chyba tylko ta bratnia dusza, czyli ktoś kto ma łuszczycę i przeżył walkę z tą chorobą i zmaga się z nią tak jak ja czy ktoś inny tu na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum