Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Inne widzenie łuszczycy
Autor Wiadomość
stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 2:33 pm   

zbig.. dlaczego odnosze wrazenie ze uwazasz nas za glupich maluczkich i nie potrafiacych logicznie myslec ludzikow? dlaczego akcentujesz swoja madrosc..swoja wiedze..po co nam to? jesli jestes tak strasznie inteligentny..tak doskonale znasz pochodzenie..geneze naszej luszczycy..to po co marnujesz sie piszac tutaj swoje elaboraty , ktore tak de facto niczego nie wnosza....czyz nie lepiej w twojej uznawanej przez ciebie (na szczescie tylko) madrosci ..skusic sie na poszukanie leku na luszczyce? uwazam ze mialbys wielkie ku temu szanse..wszak pewnosc siebie i wrodzona skromnosc cie nie opuszcza jak widze..a to klucz do wielu wynalazkow

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 2:42 pm   

czlowieku..zastanow sie co ty piszesz..kto cenzoruje ci wypowiedzi? bzdety piszesz ..zarowno te o luszczycy..jak i o cenzurze..i nie traktuj nas jak malenkie dzieci potrzebujace nadzoru ojca..nie jestes nim ..i nie bedziesz..proponuje abys ze swoja jasniepanska wszechstronna wiedza i nadetym sposobem traktowania ludzi(czyt. NAS) przeniosl sie moze na inne forum..my potrzebujemy skutecznych porad..skutecznych sposobow zalagodzenia luszczycy..a nie nadetego kaznodziei piszacego poematy o wlasnej madrosci...z ktorej wynika to co wynika...czyli wielkie zero..

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 2:59 pm   

nie no...wiekszych bzdetow to tu juz chyba nikt nie napisze..chocby nie wiem jak sie staral...

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 3:05 pm   

tak powolutku zbiera mi sie na ....... :lol: :lol: od czytania tych kretynizmow..wiec zrobie tak..ide pojesc smaczny..tlusty obiadek..potem wypije smaczna ..mocna kawusie..oczywiscie ze smietanka..zas po niej.. piwo..mocne..i zimne..a wieczorkiem grillek..duzo zarelka..i oboweiazkowo flaszeczka na popitke..a ten uczony marsjanin..niech w tym czasie modli sie...o moje zdrowie :lol: :lol:

Archael

Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 7:53 pm   

Myślę, że kontrowersyjność Zbig62 polega na tym, że stara się on poruszyć zagadnienie łuszczycy od strony no powiedzmy bardziej stanu emocionalnego, psychologi czy nawet filozofi.

Zgadzam się z EWa'ą że truno będzie takim tematem zainteresować nastolatków ukierunkowanych na bardziej odpowiednie dla nich zaganienia ale uważam, że czasami warto posłuchać kogoś z dośwadczeniem a może nawe nawet ktoś ma potrzebę porozmawiania na ten temat.

Zbig62 to osoba z łuszczycą. Jak pisze, bzykał dziewczynki jak należy... normalny facet.

szater 

Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 10:33 pm   

Archael on szuka wyznawców,przeczytaj dokładnie od samego poczatku wszystkie posty(o ile uda sie to masło maślane przeczytać od deski do deski)Ktoś kogo interesuje to o czym i jak pisze pan zbig62 może przecież skontaktowac sie na WP.Generalnie wszystkim nam jak
dotąd tylko szarga nerwy.

Majeranku uwielbiam Cie!Czekałam z niecierpliwoscia kiedy tobie puszczą nerwy!Witamy w klubie! :mrgreen: No cóż Ty podobnie jak wiekszość nie jesteś potomkiem Owocożernych Małp! :twisted:

zbig62 
Zbanowany
Inne spojrzenie

Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 10:36 pm   

Czy bylibyście szczęśliwsi, gdybym nie zjawił się na tym forum, lub zjawił się, ale nie poruszył tego tematu innego widzenia łuszczycy? Czy zubożyłem Was przez swe pojawienie się z takim tematem, czy wzbogaciłem? Czy nie przyniosłem nim niczego konkretnego, jak tu moi krytykanci imputują? Czy nie pokazałem Wam nowych możliwości uporania się z okropnymi objawami łuszczycy?

Nie muszę tu być i czytać, jak typowi bezmózgowcy piszą o moich postach, że są kretynizmem, bzdetami. Dla innych są za długie do czytania, bo oni chcieliby szybkich i łatwych skutecznych rezultatów uporania się z łuszczycą, najlepiej, jakby można się było zapoznać z radami postępowania ze skórą łuszczycową w przerwie między kanapkami lub w przerwach na reklamy podczas oglądania filmów, jak ludzie piją, palą, używają.

Nie byłem tu przez 99.99 % swego życia i nieźle dawałem sobie radę z życiem i z łuszczycą, więc niczego bym nie stracił, gdybym tu nie zawitał. Ale Wy moglibyście dużo stracić, gdybym nie zjawił się na tym forum, choć moje plany na mądre, pożyteczne, szczęśliwe, spełnione życie nie zakładały istnienia tego forum, a są globalne, więc przy ich udaniu się i tak zetknęlibyście się z moimi poglądami, które są proponowanym przeze mnie, całościowym, harmonijnym spojrzeniem na świat i życie, i w tym sensie są najnowszym światopoglądem, najnowszym paradygmatem, najnowszą filozofią, najnowszą nauką i religią. Nikomu nie mogę i nie mógłbym ich narzucać. Ale przy całej mojej skromności i świadomości, że swą wiedzę zawdzięczam wszystkim ludziom, doceniam też jej wartość, bo w niej mi się wszystko zgadza, i dzięki niej uważam się za nieporównanie lepszego i mądrzejszego ludzia, utożsamiającego się z HARMONIĄ PRZYRODY, ze wszystkimi jej gatunkami, w ramach HARMONII ŚWIATA I ŻYCIA.
Jeśli nie pamiętasz, jaki najlepszy zestaw cech wybrałaś/eś na ziemską drogę życia przed urodzeniem się na Ziemi, to nie znaczy, że tak nie było, lecz że nie pamiętasz. A nie pamiętać jest mądrzej, niż pamiętać. Łuszczyca - wg mnie - to nie choroba, a prawidłowa właściwość skóry w obliczu nieprawidłowych ludzkich odżywiań się. Choć taka okropnie przykra, jednak ułatwia wyższe rozumienia i odnalezienie się.

zbig62 
Zbanowany
Inne spojrzenie

Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 11:13 pm   

A swoją drogą czy nie podoba Wam się taki mój avatar mądrującego się szaraka - wzięty z tutejszego zestawu - którego większość z Was pewnie chciałaby wytargać maksymalnie za te długie uchole. Ale może dla kogoś uczciwego i rzetelnego ten szaraczek ma odwagę mówić niepopularne prawdy wbrew całej ludzkiej nauce, edukacji, religiom i wbrew ceniącemu się gatunkowi ludzkiemu.

Gdybyście znali mnie z innego forum, gdzie występuję jako słynny BB, przyjaciel AA i kosmita z KT-95, to wiedzielibyście, ile jeszcze moglibyście się dowiedzieć ważnych i pożytecznych rzeczy od tego szaraczka. Zapowiedzią tego jest skromny jego blog
Kod:
www.harmonia.blog.onet.pl
(nie jestem pewien, czy tak się tu zamieszcza linki do innych stron, bo przecież w informatyce jestem cieńszy od żyletki, jako że w czasach mojej edukacji szkolnej dominowały tablice matematyczne i suwaki logarytmiczne, a przy rozległości zainteresowań jeszcze nie znalazłem dostatecznej ilości czasu na informatykę).
Jeśli nie pamiętasz, jaki najlepszy zestaw cech wybrałaś/eś na ziemską drogę życia przed urodzeniem się na Ziemi, to nie znaczy, że tak nie było, lecz że nie pamiętasz. A nie pamiętać jest mądrzej, niż pamiętać. Łuszczyca - wg mnie - to nie choroba, a prawidłowa właściwość skóry w obliczu nieprawidłowych ludzkich odżywiań się. Choć taka okropnie przykra, jednak ułatwia wyższe rozumienia i odnalezienie się.

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 12:27 am   

szaterko..alez wcale nie puscily mi nerwy..po prostu uwazam iz to forum jest dla wszystkich ktorzy moga cos przekazac..podzielic sie wiedza..ta jak czynimy to do tej pory..lecz nie dla nawiedzonych oszolomow..ot takie tylko moje skromne przemyslenia....sadze z e nie jestem w tym osamotniony..a panu medrcowi z wybujalym wlasnym ego..juz podziekujemy..swoje piec minut juz mial :lol: :lol:

zbig62 
Zbanowany
Inne spojrzenie

Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 9:29 am   

http://harmonia.blog.onet.pl/ - może tak się normalnie wklei ten odnośnik do niegłupiego początku mojego blogu na onecie.

A Ty, stary łuszczyku, bądź łaskaw nie zabierać głosu w tematach utworzonych przez tych, co Ci nie pasują, bo po pierwsze nie wnosisz swoimi bezmyślnymi, tradycyjnymi, szczekająco-plującymi opiniami nic nowego ani konstruktywnego, a po drugie odstraszasz innych od moich tematów, którzy widząc w nich Ciebie, mogą od razu się do nich zniechęcać z ewidentną stratą dla siebie.

Przecież jak chcesz być ważny i prezentować swoje opinie, to zawsze możesz tu otworzyć własny dowolny temat i wtedy zobaczysz, jakim zainteresowaniem będą się cieszyć twoje poglądy i opinie. Może dużo większym, od moich obrazoburczych i naruszających ludzkie kanony mniemań, wychowań, wykształceń, urobień, przyzwyczajeń i uzależnień.

szater 

Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 9:59 am   

To już szczyt bezczelnosci panie Zbig62!Stary łuszczyk to mądry,z ogromnym poczuciem humoru człowiek.Przyjaciel wielu z nas!Jakim prawem pan go obraża!To pan tu sie pojawił i pomimo że nikt pana nie zaprasza nadal pan tu przebywa i ciągle kogoś obraza.Gdyby był pan tak mądry jak pan o sobie pisze to zrozumiałby pan proste aluzje,jasne wypowiedzi i ku ogolnym zadowoleniu zniknął by pan na swoją działke. :evil:

zbig62 
Zbanowany
Inne spojrzenie

Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 10:52 am   

Wielu uważa, że zdarzenia dzieją się przypadkowo. Ale weźmy np taki wynik (1:1) w meczu piłki nożnej między faworyzowaną Polską, a Irlandią Płn. Polska po najsolidniejszych przygotowaniach wystawiła swój cały najlepszy potencjał piłkarski pod wodzą solidnego trenera Beenhakkera. Wybrano najlepszy, najszczęśliwszy dla Polaków stadion chorzowski. Frekwencja kibiców dopisała. A jednak wynik był całkiem dla Polaków niekorzystny. Czy nazwalibyście go przypadkiem?

Otóż każdy, kto oglądał ten mecz, a zwłaszcza ceremonię odgrywania hymnów, mógł słyszeć falę ohydnych gwizdów polskich kiboli podczas odgrywania hymnu Irlandii Północnej. Było to żenujące, w najwyższym stopniu chamskie zachowanie polskich kiboli, bo dla wielu ludzi na całym świecie odgrywanie ich hymnu państwowego jest prezentacją wartości ich samych jako gości i wartości i dokonań ich państwa.

Takie żenujące, w najwyższym stopniu chamskie zachowanie polskich kiboli, musiało z jednej strony wywołać zawstydzenie u polskich piłkarzy, odbierające im jakiś procent energii motywującej do wyzwolenia z siebie najlepszych możliwości, a z drugiej dodawało spory procent motywujący u piłkarzy gości do wyzwolenia z siebie ich najlepszych możliwości. W sumie te reakcje zniwelowały wstępną, teoretyczną przewagę naszych piłkarzy.

Ja też nie widziałem powodów, by kibicować naszym piłkarzom i kontentować tych naszych kiboli, by dalej tak się zachowywali. Jest tyle pożytecznych, mądrych, atrakcyjnych sposobów na życie, że obrażanie gości i czynienie z wyżyłowanych gonitw za napompowaną krowią lub świńską skórą 22 facetów najważniejszego elementu życia tysięcy kiboli, nie mające wiele wspólnego z ich sprawnością fizyczną, można zdrowo i atrakcyjnie zastąpić na wiele sposobów.

Albo weźcie taką siatkówkę czy koszykówkę, jak podnieca się nimi u nas nimi wielu, choć te atrakcyjne gry sportowe są zarezerwowane tylko dla niewielkiego procenta populacji nadzwyczaj wyrośniętych, wskutek bezmyślnego niewprowadzania w nich podziałów na kategorie wzrostowe, (jak to ma miejsce w kategoriach wagowych w podnoszeniu ciężarów, w zapasach, w judo, w boksie). Wszyscy mogą widzieć tę krzyczącą bezmyślność, nieodpowiedzialność i złą wolę decydentów, odsuwającą od tych atrakcyjnych dyscyplin sportowych przytłaczającą większość młodzieży, z ewidentną szkodą dla ich sprawności fizyczno-ruchowej i zdrowia.

EWaa

Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 11:06 am   

cytat z zbig62 ""Nie muszę tu być i czytać, jak typowi bezmózgowcy piszą o moich postach, że są kretynizmem, bzdetami. Dla innych są za długie do czytania, bo oni chcieliby szybkich i łatwych skutecznych rezultatów uporania się z łuszczycą, najlepiej, jakby można się było zapoznać z radami postępowania ze skórą łuszczycową w przerwie między kanapkami lub w przerwach na reklamy podczas oglądania filmów, jak ludzie piją, palą, używają.""

Tym bardziej nie musisz i nie masz prawa nas obrażać!!!

zbig62 
Zbanowany
Inne spojrzenie

Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 11:38 am   

szater napisał/a:
To już szczyt bezczelnosci panie Zbig62!Stary łuszczyk to mądry,z ogromnym poczuciem humoru człowiek.Przyjaciel wielu z nas!Jakim prawem pan go obraża!To pan tu sie pojawił i pomimo że nikt pana nie zaprasza nadal pan tu przebywa i ciągle kogoś obraza.Gdyby był pan tak mądry jak pan o sobie pisze to zrozumiałby pan proste aluzje,jasne wypowiedzi i ku ogolnym zadowoleniu zniknął by pan na swoją działke. :evil:

Czy nie masz, Szater, hipokryzyjnego podpisu pod nickiem, ze miło mnie widzieć? Mówisz, że nikt mnie tu nie zapraszał, w przeciwieństwie do Ciebie, a ja wciąż czytam na stronie głównej tego pożytecznego i stojącego na wysokim poziomie forum ogłoszenie zapraszające gości odwiedzających je do rejestracji. Czy myślisz, że Ty lub stary łuszczyk jesteście lepsi i pożyteczniejsi ode mnie? Skąd wiesz, że twoje opinie odzwierciedlają poglądy większości? Przeprowadź tu taki sondaż, to się przekonasz? A nawet gdyby tak było, to czy z małego nasionka owocu figi nie wyrasta największy figowiec, nazywany spiżarnią puszczy?

Czy wielu, a z początku pewnie zdecydowana większość, nie potraktowało JEZUSA jak Ty i Tobie podobni mnie, że po co przyszedł na Ziemię i miesza wśród ludzi i ich większościowych poglądów i wierzeń w tylu ich bogów, którzy tak się rozrośli i rozplenili, że byli nie tylko różni od każdej pory roku, ale i na każdy dzień, potem nawet na każdą porę dnia, a nawet na każde miejsce, gdzie się człowiek znalazł. Każdemu z nich trzeba się było okupić, a za każdym ich kultem stali ludzie ich reprezentujący i z nich żyjący. To była paranoja w nieźle zorganizowanym, najpotężniejszym wówczas imperium rzymskim, dysponującym wysokimi osiągnięciami i możliwościami techniczno-technologicznymi.

A dziś dzięki JEZUSOWI nie musisz się okupywać różnym demonicznym bóstwom, a zdecydowana większość opowiada się dziś za nim, choć w sposób całkowicie fałszywy, bezmyślny i demoniczny, bo właśnie ja prezentuję prawdziwe nauki Mistrza z Nazaretu, Który głosił jak ja:

Przypatrzcie się ptakom fruwającym swobodnie, ekologicznie, harmonijnie w powietrzu, i zwykłym muchom, nie orzą i nie sieją; przypatrzcie się kwiatkom na łąkach i polanach, jakie są strojne, strojniejsze od waszych królów mody, a nie przędą i nie tkają. Nie troszczcie się więc, co będziecie jeść i pić, w co się przyodziewać będziecie, bo zostało to już pomyślane w ramach HARMONII ŚWIATA I ŻYCIA, zanim jeszcze zjawiliście się na Ziemi.

saba_yo 
TRANCE 4ever :)

Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 12:00 pm   

buddystyczna sekta xd o! harmonijne brednie :P

lepiej zapal sobie blanta złap ten stan (chillout) i poczuj harmonie !!!

jesli nudza was harmonijne berednie pana zbiga to zapraszam na strone
http://bea-wojownik-swiatla.blog.onet.pl/
hahah xd
nastepne brednie które przez 4 lata zakuwał nam facio od urzadzen technicznych w szkole
MASAKRA!!
żeby wyznawca sekty uczył w szkole :D :P

to ja juz wole zapraszać jehowych do domu i z nimi kłócić sie ze maja zmixowana biblie :P

Otworzę plażę łuszczyków :D

Odpowiedz do tematu