i dlatego chcemy zeby bylo rownie wyjatkowe jak ten dzien i jak cala ceremonia... dlatego ten stres...
/ale sie uczepilam tego stresu co nie /
_________________ "Moze wiem najlepiej, dlaczego tylko czlowiek potrafi sie smiac: tylko on cierpi tak bardzo, ze musial wynalezc cos takiego jak smiech"
/F.Nietzsche/
Ja rózwniez uwazam ze dla mnie byłby to stresujący dzień w końcu jest to decyzja na całe zycie tymbardziej ze jestem staromodna pod tym względem i rozwód uznaje tylko w wyjątkowych , ekstremalnych sytuacjach a że bardzo boje sie nie udanego małżeństwa miałam przyklad w domu to poprostu nie zamierzam ryzykować. Przezorny zawsze ubezpieczony
no w koncu ktos zrozumial o co mi chodzi
ten dzien jest stresujacy, chyba, ze ci na nim nie zalezy tak bardzo, a przeciez wiadomo, ze jak nam na czyms bardzo zalezy, to staramy sie zeby wszystko wypadlo jak najlepiej no nie? a w miedzyczasie pojawiaja sie rozne mysli..................
_________________ "Moze wiem najlepiej, dlaczego tylko czlowiek potrafi sie smiac: tylko on cierpi tak bardzo, ze musial wynalezc cos takiego jak smiech"
/F.Nietzsche/
jak zawsze, gdy tylko toczy sie rozmowa o malzenstwie panowie chowaja glowe pod piasek
ale tak naprawde dla nich to chyba tez dzien pelen stresu
/F.Nietzsche/
wiesz ja tez nie jeszcze, bo za mlodziutka jestem, ale porozmawiac mozna, przyda sie na przyszlosc
/F.Nietzsche/
Dziewczyny ślub jest jednym z najważniejszych i najpiękniejszych dni w naszym życiu, pamiętam jak z wielkim podnieceniem przygotowywaliśmy wszystkie szczegóły dotyczące ceremonii a potem przyjęcia weselnego,szczęśliwi , otoczeni rodziną i przyjaciółmi składaliśmy przysięgę małżeńską. Na swoim ślubie bawiłam się świetnie!!! Myślę, że ważna jest ta pewność , że to jest ta jedyna osoba, z którą chcemy spędziać 24h na dobę do końca życia. No i do tej tak ważnej decyzji trzeba dojrzewać powoli, spotykać się , poznawać. A potem to już tylko chce się dzielić swoim szczęściem z innymi. Jednym słowem polecam!!!! Dodam że sz mężatką jestem od ponad 6 lat.
Witam tych co powrócili i zegnam sie ze wszystkimi Nadszedł moj czas Własnie sie pakuje i co chwile kukam na forum Wiec jeszcze troszke tu poozagladam ale tak z doskoku Znikne popołudniu Wieczorem ide jeszcze na impreze a z rana w sobote bruuum bruuuum jade do Krościenka nad Dunajcem na 3 tyg (Wracam 27 sierpnia )
Pozdrawiam i ściskam was wszystkich bardzo mocno no i bede tesknic Papa
No to Kucka chciała bym ci zyczyc super udanego urlopiku pięknej pogody i wogóle wszystkiego co naj no i wracaj do nas jak najszybciej cała i zdrowa oczywiście.pozdrowienia i całusy:)
No i prosze Panstwa właśnie uciekam z pracy i udaje sie na mój zasłużony urlopik nie długi bo tylko tydzien ale nie wiem czy wpadne na forum. A więc jakby co to trzymajcie sie piszcie duzo zebym jak wróce miała co czytac A teraz gorące buziaki dla was wszystkich i duuuuzo zdrowia Bede za wami tęsknic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum