Jak już sie tak serdecznie witacie to ja też WAS serdecznie przywitam.
Mam 25 lat, a łuszczycę od 10 roku życia. Zaczynam z nią ostro teraz walczyć i chciałabym jak najwięcej o niej wiedzieć. Trzba znać swojego wroga
Jak już sie tak serdecznie witacie to ja też WAS serdecznie przywitam.
Mam 25 lat, a łuszczycę od 10 roku życia. Zaczynam z nią ostro teraz walczyć i chciałabym jak najwięcej o niej wiedzieć. Trzba znać swojego wroga
Witaj na forum
Z wrogami jest tak: "warto znać język przyjaciół a koniecznie trzeba znać język wrogów"
Richelieu: "Od przyjaciół Boże strzeż - z wrogami sobie poradzę" - na pewno poradzisz sobie z panią ł
_________________ Poczuj jak smakuje zło, będąc więźniem moich rąk...
gość [Usunięty]
Wysłany: Czw Sie 13, 2009 8:51 pm
Jeśli używacie Windowsów (a o Internet Explorer to już nie wspominam nawet), to przypadkiem nie klikajcie w ŻADNE linki - no chyba że lubicie ... potencjalne 'rozrywki' wirusowo-szpiegowskie
Wysłany: Pią Wrz 11, 2009 7:54 pm
tomek26 napisał/a:
witam mam taką rade mi pomogło jedzenie duzo czosnku zwłaszcza w zimie
Co do czosnku to jest bardzo zdrowy, posiada lecznicze działania w wielu schorzeniach, jednak w niektórych przypadkach nie można go zażywać (ciąża, niskie ciśnienie, cukrzyca itp).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum