Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
BIELIZNA Z AKTYWNYM SREBREM (antybakteryjna)
Autor Wiadomość
Andrzej213

Wysłany: Pon Wrz 14, 2009 10:21 pm   BIELIZNA Z AKTYWNYM SREBREM (antybakteryjna)

W imieniu firmy Dermapol zapraszam Państwa do zapoznania się z ofertą innowacyjnej linii bielizny z aktywnym srebrem. Dzięki bakteriobójczym i antymykotycznym właściwościom srebra wspomaga ona leczenie ciężkich, przewlekłych chorób skórnych. Tym samym przynosi ulgę osobom cierpiącym na łuszczycę. Regularne noszenie bielizny przeciwdziała powstawaniu nowych infekcji naskórka, co pozwala na regenerację uszkodzonej skóry bez użytku farmaceutyków. Bielizna Best4Body została poddana badaniom klinicznym i jest zarejestrowana w Unij Europejskiej jako wyrób medyczny klasy I i podlega 7% VAT.

Szczegółowe informacje na www.dermapol.pl

osobom z forum łuszczyca.info gwarantujemy 12% zniżkę na wszystkie linie produktów firmy Dermapol

EWaa

Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 9:28 am   

Czego to ludzie nie wymyślą aby sie wzbogacić. Ja tam wole tradycyjna bawełne.

Gość

Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 10:57 am   Wiedza na temat danego produktu nie kosztuje

Odzież Best4Body jest robiona z bawełny i cieszy się dużym powodzeniem w krajach Unii Europejskiej ( Niemcy, Austria, Holandia lub Szwajcaria).
Srebro jest wplecione w strukturę włókna i trwale z nim połączone, co gwarantuje brak utraty swoich leczniczych właściwości.

daro 

Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 9:15 pm   

Ja mam w pralce program: "pranie jonami srebra", może po tym praniu też moja bielizna ma cząsteczki srebra ;)

szater 

Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 8:11 am   Re: Wiedza na temat danego produktu nie kosztuje

Anonymous napisał/a:
Odzież Best4Body jest robiona z bawełny i cieszy się dużym powodzeniem w krajach Unii Europejskiej ( Niemcy, Austria, Holandia lub Szwajcaria).
Srebro jest wplecione w strukturę włókna i trwale z nim połączone, co gwarantuje brak utraty swoich leczniczych właściwości.

Pewnie gdy w Polsce bedziemy mieli podobną "wysokość" stopy życiowej co w podanych krajach i u nas "będzie sie cieszyła dużym powodzeniem" :wink:

Osobiscie preferuje złoto,"Sole złota" podawane w iniekcji super zadziałały na stawy :mrgreen:

gość
[Usunięty]

Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 5:56 pm   

Mam pytanie do p. Dystrybutora.
Nosząc taką bieliznę, co się dzieje z niezbędna - do prawidłowego funkcjonowania - florą bakteryjną na skórze ?

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 6:05 pm   

tak sie zastanawiam..a jesli trafie na dame noszaca taka bielizne..to czy na pewnej czesci ciala nie owina mi sie te nitki w trakcie aktu? :lol: :lol: :lol:

mała gosia
Gość
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 8:09 pm   

masakra niektórzy chyba nie mają pojęcia o czym piszą? nitki czy się owiną ciekawe wokół czego??????? żenujące :/

EWaa

Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 12:00 pm   

mała gosia, czyzbyś była mała gosia o małym rozumku:):) przeciez to żart , nie znasz sie na żartach ?? toz to żenujace:)

daro 

Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 7:33 pm   

EWaa napisał/a:
mała gosia, czyzbyś była mała gosia o małym rozumku:):) przeciez to żart , nie znasz sie na żartach ?? toz to żenujace:)

he he dobre :)

daro 

Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 7:34 pm   

mała gosia napisał/a:
masakra niektórzy chyba nie mają pojęcia o czym piszą? nitki czy się owiną ciekawe wokół czego??????? żenujące :/

Wokół męskiej części ciała....
A może być nawet dla ciebie wokół palca ;)

mala gosia
Gość
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 8:31 pm   

oczywiście, że znam się na żartach :) ale nie tak płytkich .. złości mnie gdy, ktoś z poważnych problemów robi sobie żarty.. żałosne !!

szater 

Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 7:57 am   

mala gosia napisał/a:
oczywiście, że znam się na żartach :) ale nie tak płytkich .. złości mnie gdy, ktoś z poważnych problemów robi sobie żarty.. żałosne !!

Kochana Mała Gosiu!Poczytaj uważniej forum!Jesteśmy mistrzami żartów! :razz: Nie ma sie co złoscić i obrażać.Swoją drogą sprawa tzw"niewymownych" toż czy to taki poważny temat? :roll:

Majeranku nie pomyślałam wcześniej,a być może ta garderoba ma też silniejszą moc przyciągania....pozytywnych ...np.energii :lol:

daro 

Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 4:29 pm   

mala gosia napisał/a:

stary łuszczyk zawsze tak żartuje :) - także nikt tu się nie obraża, są takie i "takie" żarty

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 7:45 pm   

krystynko..no popatrz..jak sie tych nitek troszke owinie..to i na grubosci cos zyska.. :lol: :lol: a co do wypowiedzi malej gosi to zgadzam sie z nia..zenujace...braki w zrozumieniu :lol: :lol:

Odpowiedz do tematu