Od kilku dni kiedy chce wejsc na forum musze wpisywac nazwe uzytkownika i haslo. Kiedys juz mialam taką sytuacje i znowu historia sie powtarza. Czy tak musi byc co jakis czas...?
Istnieje taka możliwość, że co jakiś określony czas strona "przestaje pamiętać", że masz być automatycznie zalogowana. Wystarczy wtedy zalogować się i zaznaczyć znów pole "pamiętaj mnie" - czy jakoś tak się nazywa. I znów na ten określony czas strona będzie Cię pamiętać.
Dziekuje Pawle,zapewne jest jak mowisz. Musze sie uzbroic w cierpliwosc, bo cos system nie moze mnie zapamietac juz kilka dni )
gość [Usunięty]
Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 6:11 pm
Widzę kilka możliwości aby to poprawić.
1. nie zafajkowane - jak pisał Paweł - okieneczko przy logowaniu
2. masz w przeglądarce ustawione czyszczenie ciasteczek po wyłączeniu przeglądarki
3. usuń ręcznie ciasteczka, wyłącz przeglądarkę i po ponownym jej włączeniu zafajkuj okieneczko podczas logowania.
Mirush dziekuje. Ostatnio nawet kiedy weszlam na forum bez problemu to przy pisaniu posta musialam sie zalogowac. Teraz zafajkowalam co sie dalo a ciasteczek nie moge usunc bo folder cookies jest niedostepny (taki mam komunikat). Ale w tej chwili jest wszystko w porządku:))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum