Wysłany: Wto Wrz 29, 2009 9:58 pm
W sumie powinna być uznana jako choroba przewlekła, bo taką chorobę cechuje stan trwający powyżej 2 m-cy, a także to, że nawraca się, powoduje jakieś inwalidztwo, jest to nieodwracalny stan zdrowia.
Być może oni to uznają, że jeżeli zaleczamy to maściami, więc nasz stan zdrowia się poprawia, jednak jedno przeczy drugiemu, bo przecież u nas to powraca w różnych odstępach czasu, ale jednak zawsze wraca i nie da się tego wyleczyć.
No ale w końcu gdybyśmy mieli uznaną łuszczycę jako chorobę przewlekłą to chyba nasze państwo by trochę odczuło to finansowo, bo leki na choroby przewlekłe są bezpłatne.
Ja już miałem chorobę przewlekłą, nic za leki nie płaciłem, poza tym my kupujemy maści w normalnych cenach, a widocznie dla państwa są zbyt drogie, żeby nam je finansować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum