Powiem wam tyle według mnie nie wynależli jeszcze nic lepszego i nie sterydowego od cygnoliny smaruje sie nia od dawki 0,25 teraz mam 1% smaruje ciało oraz głowe powiem tyle po miesiącu stosowania jestem czyściutki a wyglądałem jak biedronka
noo..i nareszcie ktos docenil cygnoline..tylko jakos trudno mi przelknac te twoja glowe..mnie zawsze ostrzegali klinicy abym nie smarowal cygnolina glowy..ani innych ,,delikatnych ,, czesci ciala
noo..i nareszcie ktos docenil cygnoline..tylko jakos trudno mi przelknac te twoja glowe..mnie zawsze ostrzegali klinicy abym nie smarowal cygnolina glowy..ani innych ,,delikatnych ,, czesci ciala
Właśnie 2 tyg temu wróciłem ze szpitala tam pani dr powiedziała mi ze jesli chce miec szybko wygojona głowe to mam iśc do fryzjera prze z 2 dni smarowali mnie oliwką salicylową a po tych 2 dnich pani dr stwierdziła ze jak mam krótkie włosy to maj mnie smarować cygnoliną fakt że słabą 0,1% ale bardzo szybko zmiany ustąpiły jestem bardzo zadowolony moja głowa jest czyściutka
Właśnie przepisano mi maść do zrobienia z cygnoliny.
I tu niemiła niespodzianka. Pytałem w kilku aptekach i wszędzie odpowiadają że mi jej nie zrobią bo nie maja cygnoliny. Jedna pani nawet po konsultacjach z hurtownią stwierdziła że już się cygnoliny nie produkuje ???? Hmm .....
Wiecie może gdzie w Warszawie jest apteka w której zrobią mi maść z cygnoliną?
Będę wdzięczy za pomoc.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Cze 24, 2009 7:17 pm
arki napisał/a:
I tu niemiła niespodzianka. Pytałem w kilku aptekach i wszędzie odpowiadają że mi jej nie zrobią bo nie maja cygnoliny. Jedna pani nawet po konsultacjach z hurtownią stwierdziła że już się cygnoliny nie produkuje ???? Hmm .....
Będę wdzięczy za pomoc.
No nie bardzo proszę nie żartuj tak okrutnie!U mnie w Zielonej Górze nie ma z tym problemu.Może to jakieś przejsciowe kłopoty regionalne!Podzwon po aptekach i sprawdz tę wiadomośc!Toż to by była tragedia!
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Wysłany: Sro Cze 24, 2009 8:52 pm
arki napisał/a:
Będę wdzięczy za pomoc.
U mnie w mieście jest to samo, dlatego mam ograniczony dostęp do tej maści - żadna apteka nie chce jej zrobić
Ja wlasnie niedawno z kliniki wrocilam
Oczywiscie wszystko mi '' wypalili'' cygnolina a teraz mam biale plamy .. Wygladam jakbym bielactwo miala no ale coz ;p poczekam az sie zregeneruje.. Polecam Cygnolinke
_________________ Szczęście, choroba, nędza - wielką w ludziach odmianę czyni...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum