Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 1:10 pm
Byle w miarę bezbolesnie!Jeden już na tym forum(potomek Ozyrysa czy owocożernych małp-już sie pogubiłam)też chce koniecznie i mnie i ciebie wyrwac ale jak chwasta!
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
ha ha..jaka wygodnicka..zapomnialas ze przez wiek caly damska czesc populacji walczyla o rownouprawnienie? chcialyscie..wiec ja macie..a to oznacza ni mniej ni wiecej tylko...ty przybywaj
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
Byle w miarę bezbolesnie!Jeden już na tym forum(potomek Ozyrysa czy owocożernych małp-już sie pogubiłam)też chce koniecznie i mnie i ciebie wyrwac ale jak chwasta!
Napisałem komentarz odpowiedniej klasy, ale znów go "wcięło", bo w ludzkim świecie "odpowiednia klasa" nie jest mile widziana. A swoją drogą, Szater, niezbyt się cenisz, skoro pozwalasz, by do Ciebie pisano "cię"i "ciebie" małą literą. Ten, kto tak pisze, albo chce Cię lekce3ważyć, albo niezbyt jest obeznany z podstawami savoir-vivru.
_________________ Jeśli nie pamiętasz, jaki najlepszy zestaw cech wybrałaś/eś na ziemską drogę życia przed urodzeniem się na Ziemi, to nie znaczy, że tak nie było, lecz że nie pamiętasz. A nie pamiętać jest mądrzej, niż pamiętać. Łuszczyca - wg mnie - to nie choroba, a prawidłowa właściwość skóry w obliczu nieprawidłowych ludzkich odżywiań się. Choć taka okropnie przykra, jednak ułatwia wyższe rozumienia i odnalezienie się.
A swoją drogą, Szater, niezbyt się cenisz, skoro pozwalasz, by do Ciebie pisano "cię"i "ciebie" małą literą. Ten, kto tak pisze, albo chce Cię lekce3ważyć, albo niezbyt jest obeznany z podstawami savoir-vivru.
Nie każdy o tym wie, że pisanie apostrofą z wielkiej litery to oznaka szacunku.
Po za tym, nie każdy używa wielkich liter - oszczędza to czas w pisaniu, tak jak Stary Łuszczyk nie używa wcale wielkich liter. I co z tego? Niech każdy pisze jak komu wygodnie.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Paź 01, 2009 9:22 pm
zbig62 napisał/a:
szater napisał/a:
Napisałem komentarz odpowiedniej klasy, ale znów go "wcięło", bo w ludzkim świecie "odpowiednia klasa" nie jest mile widziana. A swoją drogą, Szater, niezbyt się cenisz, skoro pozwalasz, by do Ciebie pisano "cię"i "ciebie" małą literą. Ten, kto tak pisze, albo chce Cię lekce3ważyć, albo niezbyt jest obeznany z podstawami savoir-vivru.
Staram sie grzecznie omijać Pana szerokim łukiem.Nie wchodzę i nie komentuje pańskich postów.Bardzo prosze zachować swoje opinie o mnie i o Starym Łuszczyku dla siebie.Jesteśmy przyjaciółmi czego o Panu powiedziec nie mogę.Życzę zdrowia.
Nie powieszę sie z powodu, jeśli ze swymi harmonijnymi poglądami nie jestem dla ludzi kimś bliskim, bo mam o tym gatunku swoje zdanie. Znam Kogoś, na Kogo pluto przed 2 tys. lat, bo głosił poglądy sprzeczne z obowiązującymi normami, a z czasem słusznie uznano Go największym z ludzi, choć Jego poglądy i nauki całkowicie przekręcono i sfałszowano, że niewielu potrafi się w nich rozeznać.
_________________ Jeśli nie pamiętasz, jaki najlepszy zestaw cech wybrałaś/eś na ziemską drogę życia przed urodzeniem się na Ziemi, to nie znaczy, że tak nie było, lecz że nie pamiętasz. A nie pamiętać jest mądrzej, niż pamiętać. Łuszczyca - wg mnie - to nie choroba, a prawidłowa właściwość skóry w obliczu nieprawidłowych ludzkich odżywiań się. Choć taka okropnie przykra, jednak ułatwia wyższe rozumienia i odnalezienie się.
A swoją drogą, Szater, niezbyt się cenisz, skoro pozwalasz, by do Ciebie pisano "cię"i "ciebie" małą literą. Ten, kto tak pisze, albo chce Cię lekce3ważyć, albo niezbyt jest obeznany z podstawami savoir-viv staralem sie omijac glupote lecz jak widac nie da sie..wiec napisze ci zbig bardzo krotko..rwij zelowy..nikt cie tu nie chce i nie potrzebuje..jestes jak rzep na doopie....walnij sie wiec w swoj glupi i nawiedzony czerep..i idz zawracac doope komus innemu
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
Witam sedecznie
od niedawna mam łuszczycę i szczerze mówiąc nie mam pojęcia co ze sobą zrobić. Na razie jestem na etapie szukania dobrego lekarza w mojej okolicy i skutecznego leku. Cieszę się że istnieje to forum bo tu może będę mogła zapytać o radę. pozdrawiam gorąco
Wysłany: Wto Gru 01, 2009 11:11 pm
Obyś znalazła takiego, który jak najmniej będzie ci przepisywał sterydów. Jeżeli masz małe zmiany spróbuj zastosować jakiś sposób domowy opisany tu na forum, albo korzystaj z maści niesterydowych sprzedawanych w aptekach bez recepty.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum