Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Leczenie Enbrelem
Autor Wiadomość
marianna 
mari

Wysłany: Pią Sie 28, 2009 8:42 am   

Dzisiaj ma być piękny dzień , to może Krysiu poczujesz się lepiej ja nasmarowałam się mocznikiem i biorę się za prace domowe bo wiecie jak to wygląda jak się wraca po tygodniu do domu.Miłego dnia :!:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pią Sie 28, 2009 5:16 pm   

Witaj Marianno :smile: Cieszę się razem z Tobą z poprawy zdrowia.Tylko nie bardzo rozumiem dlaczego chcesz rezygnować z pobytu na oddziale reumatologicznym.Skóra nie jest problemem na takim oddziale,wiem,bo nie raz już leżałam cała wysypana od góry do dołu.Jak masz termin to zgłoś się tam.Będę trzymała kciuki.Pozdrawim Cię bardzo serdecznie :smile:

marianna 
mari

Wysłany: Pią Sie 28, 2009 7:27 pm   

Hej Beatko pomalutku do przodu a co do przesunięcia terminu to jest ich pomysł jak im powiedziałam że jestem wysypana ,to pani doktor stwierdziła ,że mam się odezwać jak skóra będzie w miarę dobra no więc trochę to jeszcze potrwa. :smile:

Maściożerca
http://jacenty50.blogspot.com/

Wysłany: Pią Sie 28, 2009 8:45 pm   

troszku maści, szczypta optymizmu + ktoś bliski u boku i będzie ok :)

http://faramka.wrzuta.pl/..._mec_-_marianna

marianna 
mari

Wysłany: Sob Sie 29, 2009 12:32 pm   

Wielkie dzięki śliczna piosenka a ja znowu się śmieję,ten ktoś u boku to jest duże wsparcie .Buziaczki dla Was :lol:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pon Sie 31, 2009 5:29 pm   

Śmiej się jak najczęściej Marianno,bo śmiech to zdrowie.Życzę Ci samych uśmiechniętych chwil.Nie zapominaj,ze nigdy nie jesteś sama :smile:
A co do szpitala to trudno zrozumieć takie zachowanie.U nas w każdym razie nie było to problemem dla reumatologów.Może zadzwoń do innego szpitala.W każdym razie może przemyśl to sobie,zawsze mogę podać Ci numer do Torunia(tam się czeka około 1 miesiąca,jeśli na skierowaniu pisze pilne)Pozdrawiam serdecznie :smile:
I Ciebie Maściku również :smile:

marianna 
mari

Wysłany: Pon Paź 12, 2009 1:44 pm   

JEST SUPER!!! Nareszcie znalazłam troszkę czasu aby coś napisać.Od dwóch tygodni nie mam ani jednej plamki, ,iesiąc temu do Enbrelu dodali MTX bo nie mogli już na mnie patrzeć zreszta ja też i poszło jak burza dalej co tydzień będę jeżdzić na zastrzyk muszę sobie odpocząć psychicznie.Wracam do pracy aco dalej będzie zobaczymy teraz cieszę się tym co jest.Pozdrawiam Was serdecznie!!

szater 

Wysłany: Pon Paź 12, 2009 7:34 pm   

Marianno cieszę sie bardzo,że nareszcie "coś" ruszylo.Proszę dbaj o siebie bardzo,bo leki maja skutki uboczne.Twoja trzustka,wątroba i jelita potrzebują teraz szczegolnej ochrony.Nie mniej jednak niech nic nie zakłoci Twojego szczęścia :mrgreen: Moja Beatka też już bierze Humire.Powodzenia w leczeniu,uśmiechu i radości z efektów! :mrgreen:
Ściskam mocno!Krysia

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pon Paź 12, 2009 10:06 pm   

Marianno cieszę się razem z Tobą :smile: Ale pamietaj,ze zawsze jesteś piękną kobietą(nawet wtedy gdy gdzieś tam są jakieś plamki).Głowa do góry i oby tak dalej.Trzymam kciuki.Pozdrawiam serdecznie :smile:

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Sro Paź 14, 2009 1:14 pm   

noo..nie ma to jak optymistycznie nastawione kobiety..moga wtedy swiat ruszyc z posad..bylescie tylko (zgodnie z wasza natura) nie przewrociły go do gory nogami :lol: :lol: ..a co do plamek..to kazda kobieta powinna miec choc ze dwie ..takie brazowawe.. gdzies ponizej szyi..i to sda \bardzo fajne plamki :lol: :lol: :lol:

marianna 
mari

Wysłany: Sob Paź 17, 2009 8:59 pm   

Jak fajnie ,że Wy tu jesteście i wszyscy w dobrych humorach (a to się udziela) a co do tych plamek to te dwie muszą być a tej reszty narazie nie chcę :grin:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pon Paź 19, 2009 7:00 pm   

Jesteśmy Marianno,jesteśmy i będziemy tu zawsze by Cię wspierać.Pozdrawiam serdecznie :smile:

marianna 
mari

Wysłany: Sro Lis 04, 2009 2:54 pm   

Znowu będę pisać co się u mnie dzieje.Już trzeci tydzień jestem bez MTX tylko na zastrzykach z Enbrelu otrzymuję je co 10 dni można powiedzieć że jest dobrze .Łuszczyca próbuje swoich sił i pojawiają się małe krostki ,ale one są takie nieszkodliwe z tym można żyć co do stawów to nie mogę ich przesilać bo wtedy bolą trzeba się po prostu zacząć oszczędzać.Pozdrowiam Was gorąco!!

szater 

Wysłany: Sro Lis 04, 2009 5:30 pm   

Kochanie bardzo sie ciesze z postepów w leczeniu.Przeżyłam chwilę załamki jak Beatce po 3 zastrzyku wstrzymano leczenie(szpital-brak funduszy).Teraz już ponownie bierze ale dozują na miesiąc i znowu niepewnośc,kiedy przerwą ponownie.Ponieważ jesteśmy obie optymistkami wierzymy w lepsze jutro.Jak jeszcze nas na duchu podnosi Majeranek to nic nie jest straszne! :mrgreen: Nawet najbardziej pesymistyczne,złośliwe i zazdrosne istoty!Przesyłam usciski,trzymaj tak dalej!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Krysia

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Sro Lis 04, 2009 11:21 pm   

Marianno cieszę się bardzo :smile: Zobaczysz bedzie jeszcze lepiej,trzymam kciuki.Pozdrawiam serdecznie. :smile:

Odpowiedz do tematu