Wysłany: Pon Paź 19, 2009 6:30 pm Tak się zdarzyło
Witam wszystkich piszących i czytających.Jestem Wam niezmiernie wdzięczna za to,że chciało się Wam chcieć tu pisać.Dzięki temu mogłam Was poznać i skorzystać z porad Waszych.
Moja przygoda z łuszczycą to tylko 6 ostatnich lat-jest w miejscach mało widocznych ale upierdliwa jak zawsze.Wysiewa się kiedy i gdzie chce oczywiście.W sierpniu zawzięłam się,szukając rad i porad trafiłam do Was.Tu znalazłam cygnolinę,o której żaden lekarz dotychczas ani mrumru i tu poznałam osobistego trenera:SZATERKU jeszcze raz i w tym miejscu serdecznie dziękuję Ci za Twoją ogromną cierpliwość i poświęcony czas.
Donoszę,że po 5 tygodniach bój ukończyłam.Jasne,że nie wiem na jak długo-wierzę w szczęście nowicjusza(hazardowi ludzie wiedzą o co chodzi)
Systematycznie czytałam i będę Was czytać.Z tym,że mam teraz tę pewność,iż jeżeli będę potrzebowała wsparcia to Tu na pewno go otrzymam.
Fajnymi Ludźmi jesteście i tego nikt i nic zmieni.Dziękuję
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Paź 19, 2009 7:44 pm Re: Tak się zdarzyło
Heniu dziękuję za miłe słowa.Bardziej od Twoich pochwał cieszy mnie fakt,że mogłam pomóc i ze są efekty.Cygnolina to stara metoda.Niewielu lekarzy decyduje sie na jej stosowanie bo tak naprawde nie mają zielonego pojęcia jak ją prawidlowo stosować.Dziękuję że stosowałaś sie do porad,sama wiesz że nie było to łatwe(chociażby sprawa stężen i postawa lekarzy)Niech zdrowa skórka długo ci służy a w razie czego wiesz gdzie mnie szukać.Sciskam mocno!Krysia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum