Wysłany: Pią Paź 23, 2009 11:52 am NEURO-MED Nowym sposobem na łuszczycę?
Witam
Chciałbym zaproponować Wam nasz produkt o nazwie Neuro-Med, który przeznaczony jest do podrażnionej i wrażliwej skóry. Z informacji, jakie otrzymaliśmy od klientów z Niemiec wynika, że jest również skuteczny przy łuszczycy. Możecie zapoznać sie z tymi informacjami na naszej stronie http://www.betterlive.eu/pl/index.php . Tam również można go zamówić. Od tygodnia sprzedajemy Neuro-Med na Allegro:
Allegro › Zdrowie i Uroda › Kosmetyki pielęgnacyjne › Ciało › Pozostałe
W opisie: ABSOLUTNA NOWOŚĆ !!!NEURO-MED!!! ZDROWA SKÓRA
Sam od 15 lat jestem chory na łuszczycę. Stosowałem już sterydy, maści o wyglądzie i zapachu smoły. Przy moim i pewnie też Waszym tybie życia ciężko jest smarować całe ciało dwa razy dziennie jakąś maścią.
Od 3 dni stosuję Neuro-Med na swojej lewej dłoni, by porównać jego działanie. Nie będę opowiadał bajek – cudów nie ma. Po tych 3 dniach skóra już mi tak szybko nie wysycha i się nie łuszczy. W tym miejscu mam zaczernwienioną plamę, która lekko zaczyna bleknąć. Zobaczę jak będzie dalej i będę Was o tym informował. Spryskuję łuszczące się miejsca dwa, trzy razy dziennie z buteleczki z atomizerem.
Preparat jest stosunkowo drogi, lecz może w końcu coś, co będzie skuteczne.
Zawartość:
1 x buteleczka z atomizerem
Skład: woda, podchloryn sodu, nadtlenek wodoru, ozon.
Pojemność: 100ml
Wysłany: Pią Paź 23, 2009 8:19 pm
Czy ten produkt jest przebadany, bo cena jego jest kosmiczna, poza tym podobną cenę ma protopic, jednak jego można kupić w aptece, a w przypadku tego produktu nic się nie dowiedziałem, poza tym nie wiem nawet czy ktoś sobie czegoś nie wlewa do buteleczki i nie sprzedaje czegoś żeby zarobić. Poza tym opinie ludzi którzy tam piszą są jakieś dziwne, pod tym względem, że ktoś coś pisze, kto każdy może napisać.
A poza tym zazwyczaj jest tak, że jak ktoś sprzedaje produkt na łuszczycę to najczęściej na nią choruje - tylko, że sam się nie może określić co stosował, jaką ma łuszczycę itp.
P.S. Tu już nawet gacie na łuszczycę były reklamowane z jonami srebra także różne pomysły ludzie mają, żeby zarobić na czyjejś chorobie.
Może pokaż atest przebadania tego produktu to byłoby najlepsze
Wysłany: Sob Paź 24, 2009 11:19 pm
szater napisał/a:
Daro jesteś wielki-rozbawiłeś mnie do łez.Dzięki za poprawienie humoru-gacie-rewelka!
Moja 2,5 letnia córeczka tak właśnie mówi na majtki - gacie - innego słowa nie wypowie poza nim, więc i ja też na starość się odmładzam i nazywam to po "imieniu"
A poza tym mówi gacie, bo nie umie powiedzieć majtki,albo tak jej łatwiej, a o tych z jonami srebra pamiętam z tutejszego forum, bo ludzie coraz to bardziej potrafią zadziwiać nowymi pomysłami na różne choroby, na łuszczycę również, ale czasami to śmiać się chce co oni wymyślają.
Gdyby chociaż jeden człowiek znalazł lek, który by nas wyleczył na całe życie napewno każdy z nas by oddał część swojej pensji na ten lek, bynajmniej tą część którą my wydajemy na leki, smarowidła itp. No ale czekajmy może wreszcie ktoś znów się do nas zgłosi z jakimś "nowym - wyleczalnym" specyfikiem.
Na szczęście my chorując na łuszczycę kilkanaście lat nauczyliśmy się nie ufać nowym specyfikom wymyślonym przez niewiadomo kogo, myślę że większość osób kupujących specyfik "wyleczalny" robi to tylko z braku doświadczenia w zaleczaniu, bądź z niewiedzy o chorobie (początki łuszczycy itp.).
Ja też kiedyś korzystałem z różnych specyfików mających mnie wyleczyć, ale to były cieżkie początki mojej choroby, w których chwytałem się wszystkiego i po tylu latach walki z nią polecam jeden cygnolinę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum