Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 2:11 pm Skuteczna metoda leczenia
Witam!Polecam sprawdzoną i skuteczną recepturę na łuszczycę. Przepis może banalny,ale w 100% skuteczny.
3 gałązki paprotki(może być donniczkowalub leśna)zalać 1 szklanką wody i 1 szklanką wina (tanie wino nazywane potocznie mamrotem lub patykiem pisane), zagotować, po wystygnięciu przelać do słoika, zamknąć i odstawić na 10 dni w ciemne miejsce. Po tych 10 dniach powstałą miksturą smarować permanentnie miejsca zaatakowane łuszczycą przez 10 do 14 dni. Miejsc smarowanych nie myć. Po tym okresie po łuszczycy nie powinno być śladu. W miejscach, gdzie była łuszczyca skóra będzie bardzo biała, co można poddać opalaniu lampą kwarcową. Tak wykonany zabieg spowoduje, że miejsca po łuszczycy będą niezauważalne.
czesc wszystkim nie wiem dokladnie gdzie mam to napisac ale chce sie podzielic z wami wiadomoscia na temat masci BELOSALIC. jest to masc ze slowacji ale wiem ze mozna ja zamowic na stronie internetowej wystarczy tylko wpisac nazwe masci. luszczyce mam juz 16 lat i najbardziej nasilila sie okolo 5 lat temu mialam zajete prawie 80%mojego ciala.probowalam naprawde wszystkiego az kolezanka przywiozla mi BELOSALIC stosowalam ja rano i wieczorem przez 3tygodnie po tygodniu byl juz rezultat wiec przestalam stosowas ta masc wszystko zaczelo pomalu znikac po miesiacu znowu smarowalam od czasu do czasu naprawde uwiezcie mi teraz moze mam tylko 1%luszczycy. smarowalam rowniez skore glowy a mialam straszna od tygodnia spinam wlosy nie mam nic.ta masc naprawde mi pomogla.
o jak na głowe pomaga to moze sprobuje poniewaz mam 100 procent skory glowy pokrytej luszczyca;(
w wakacje mialam troche mniej bo wiadomo słońce a teraz znowu masakraa
ja mam na glowie ale malo...
Tyle ze za cholere nei schodzilo ;/
polecam Ci leki nei sterydowe takie jak:
Polytar Liquid jest to szampon leczniczy z mieszanina dziegci mi pomogl po 1 umyciu... Lek jest bez recepty.
Dobry jest rowniez SQUAMAX z mocznikiem i kwasem salicylowym
Leki sa bez recepty. A z cialem mam narazie jako taki spokoj. Ale bd miala exorex bo ponoc dobry jest Wyprobuje to Wam opisze 'dzialanie' ;D
Buzki Bumy ;D
_________________ Szczęście, choroba, nędza - wielką w ludziach odmianę czyni...
a ja mam pytanie. Miałam głowę smarowaną mocznikiem i po tym miałam strasznie tłuste włosy przez kilka dni ( myjąc głowę codziennie ). Czy tylko ja tak miałam czy tak jest po stosowaniu tego typu maści na głowę?
_________________ ` Nie mają pojęcia Ci co plotkami się karmią,
Że on i ona na to szczęście patent mają . ; )
No niestety ale to jest minus terapii "maściowych" na głowe. Spróbuj po umyciu zastosować piling z soli i umyć glowe szamponem do włosów tłustych Heand and shoulders .
Ja mam glownie na glowie, i z tym radze sobie przy pomocy szamponu polytar. Na ciele tylko pojedyncze plamki, wiec wystarczy zapobiegawczo lipobase, albo jakis inny krem natluszczajacy.
Dla każdego, kto ma problemy z usunięciem maści z włosów, sprawdzona metoda: przed umyciem włosów proszę je natłuścić zwykłą oliwką dla dzieci. Maść schodzi w 100%, a włosy po umyciu są lśniące. Pozdrawiam serdecznie!
Dla każdego, kto ma problemy z usunięciem maści z włosów, sprawdzona metoda: przed umyciem włosów proszę je natłuścić zwykłą oliwką dla dzieci. Maść schodzi w 100%, a włosy po umyciu są lśniące. Pozdrawiam serdecznie!
Slyszalam, ze mozna tez oliwa z oliwek, ale u nas to raczej drogi produkt . Ale nie przetluszcza to wlosow jeszcze bardziej?!
Ja mam łuszczyce od lipca.Moja pani doktor zapisałam mi maść NOVATEN(ok 5 zł)powiem że pomaga.Codziennie smaruję zmiany na skórze,schodzi naprawde uwierzcie.Miałam na nogach wielkie place i nie mam nic.Jak już widzę że cos nowego wychodzi smaruję i po 2 dnich nie ma.Tak jak w kinie światlo gasnie wszystko ginie:)Najgorsza jest skóra głowy ale też smaruję NOVATE ale w postaci kremu(nie jest tluste).A teraz robię sobie maskę z drożdży,cytryny i oliwy.POMAGAAAAAAAAAAAAA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum