podziwiam ludzi,którzy mają tyle samozaparcia do szukania przyczyn panny ł a jeszcze bardziej za trwanie w tak restrykcyjnej diecie,kiedy ja zachorowałam na tę chorobę moja mama też eliminowała okresowo różne pokarmy ale w rezultacie niczego to nie dało,nie pogarsza mi się po nabiale,ani po wieprzowinie,ani po wołowinie,po owocach krajowych ani po południowych,kawa,herbata też nie ma wpływu,ani alkohol ani papierosy też nie.co więc w moim przypadku jest przyczyną?....tego nie wie nikt.u mnie musi być coś innego.bardzo fajnie,że masz na ł swój własny sposób ale dla mnie to nie jest to.nawet słodycze mnie nie sypią.najważniejsze,że Tobie taka dieta odpowiada i tego się trzymaj.pozdrawiam
Witam wszystkich!
Polecam metodę leczenia rybkami Garra Rufa, sprawdzone i skuteczne leczenie łuszczycy i egzemy! Już jest w Lublinie www.fishspalublin.pl Warto spróbować i się przekonać!
Ja to sprawdziłam i jestem zachwycona efektami!
potrzebuję jakiś dobry sposób na łuszczycę w głowie. ma ktoś taki??
Wysłany: Pią Paź 28, 2011 9:22 pm
Genialnej gotowej recepturki, nie. Ale kilka dróg, które mogą podprowadzić Cie do podleczenia, tak.
Zechcesz podzielić się tym: co już popraktykowałaś, my w zamian podpowiemy Ci, gdzie i jak można jeszcze podrążyć w temacie ujarzmienia tej Twojej ł. Proste
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum