A ja ze swojej strony podrzucę jeszcze do rozważenia i popraktykowania, na tę rozognioną skórę....Basiny żel z żywokostu. Stosuję na wszelki podrażnienia, i sprawdza się. Bardzo
Wysłany: Czw Wrz 22, 2011 7:21 pm
dziękuję wam bardzo za opinie,
Będę stosować nadal cocois, bo jak na ironię losu, od wczorajszego mojego wpisu jakby jest lepiej i nie swędzi tak bardzo
Zastosuję też dziś drożdże i oprócz tego od poniedziałku intensywnie nawilżam głowę Cerkogelem (10% mocznika) - pani poleciła mi to w aptece.
Jestem bardzo zadowolona z tego specyfiku, bo jak smaruję głowę to skóra jest fajnie nawilżona a przy okazji nie tłuści mi włosów, więc jadę ze smarowaniem nawet w pracy
jak to z nim jest p. dermatolog mi to przepisala w plynie na glowe. rozumiem kilka kropel i raz dziennie wieczorem.ale po ymuciu czy przed umyciem? i przez ile dni? czy nakladac to na gole rece czy przez gumowe rekawiczki?
Witaj na forum
Po umyciu jak usuniesz łuskę, jak wyschną włosy, - jak to zrobić poczytaj na forum Nie trzeba rekawiczek, wszystko masz napisane w ulotce.
Elocom to mocny lek, pomoze szybko, moim zdaniem jest dobry tylko wtedy jak trzeba sie gdzies pokazac i nienagannie wyglądac, zmiany niestety często równie szybko wracają, nie mozna go stosowac codziennie przez dlugi czas bo mozna sobie zrobic krzywde. Poczytaj na naszym forum o elocomie, jest naprawde mnóstwo postów dlatego nie bede sie rozpisywał dłuzej
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Paź 14, 2011 10:54 pm
Daimon witaj na forum...proponuje przejsc do strony 1wszej jest tam własciwie wszystko na temat tego sterydu a takze o szamponie który w/g mnie pomimo ze sterydowy duzo lepiej działa niz Elocom...pytaj w razie czego....
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
ELOCOM DAJ SOBIE SPOKOJ Z TYM STERYDEM.JA OD NIEGO ZACZYNALEM BO LEKARZ SIE NIE POZNAL .ZNIKA SZYKO ALE POZNIEJ JEST CO RAZ GORZEJ .Mozna ale na bardzo duze zmiany i naprawde dwa trzy dni .Zacznij od lagodniejszych srodkow .
Podobnie jak waldek, odradzałabym Elokom, też go stosowałam. Jak masz skórę czystą od sterydów, to zacznij od czegoś naturalnego. Polecam papkę z drożdży, fajnie działa na skórę.
_________________ Nie zaczynaj dzisiejszego dnia od rozpamiętywania wczorajszych zmartwień!
— Phil Bosmans
Słoneczne Promyki Przyjaźni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum