_________________ Bliska znajomość z panią „Ł” Twoją spokojną wędrówkę przez życie w drogę cierniową zamienić potrafi i tylko od Ciebie zależy, czy ciernie te boleśnie ranić Cię będą gdy pośród nich czołgać się będziesz, czy powstaniesz i ponad nimi las pąków róż zobaczysz, którymi życie obdarować Cię może.
_________________ Bliska znajomość z panią „Ł” Twoją spokojną wędrówkę przez życie w drogę cierniową zamienić potrafi i tylko od Ciebie zależy, czy ciernie te boleśnie ranić Cię będą gdy pośród nich czołgać się będziesz, czy powstaniesz i ponad nimi las pąków róż zobaczysz, którymi życie obdarować Cię może.
Cześć.
Czas jakiś temu postanowiłem radykalnie zmienić życie. Rzuciłem Uć i zamieszkałem w miejscowości Świętyspokój gmina Niemapośpiechu. Zgodnie z sentencją, że pracujemy po to żeby żyć a nie żyjemy po to by pracować i by przywrócić w życiu równowagę rzuciłem stresującą działalność gospodarczą. Od 12 lat pani „Ł” dostaje biologią po głowie i tylko stawy Maściojada nie dają o sobie całkowicie zapomnieć.
Rezultat? Spokojne, ustabilizowane życie z dala od pogoni, zgiełku, nerwówki i stresu.
Jeśli żyjecie w stresie i w kieracie codziennej gonitwy, to gorąco życzę Wam wszystkim wyrwania się z tych więzów. Zróbcie to a nie pożałujecie.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Gru 14, 2021 7:29 pm
Witaj Jacku jakże dawno nie czytałam literek od ciebie.Mysmy też z męzem zrezygnowalismy z zycia w miescie i bloku i przeprowadzilismy sie za miasto do domku jednorodzinnego.Zyjemy spokojniej i radosniej.Stawy leczę też okazjonalnie w szpitalu na wspaniałym oddziale w Nowej Soli,cały czas utrzymujemy kontakt z ludzmi z forum.Co prawda rak zabrał nam Beate i Pume ale z cała resztą spotykamy sie.Pozdrawiam cie serdecznie,życzę zdrowia i odezwij sie na priv pozdrawiam.Krysia
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum