Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 6:19 pm
Zwracam sie z ogromną prosba do Administratora o wyjasnienie czy i jeżeli tak to dlaczego prawdpopdobnie zostały ocenzurowane posty pana o nicku zbig62.
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie ma tu takiego czegoś jak cenzura. Ewentualnie jakiś błąd podczas wysyłania posta. Lepiej opisać to, co się dzieje z postem. Czy przy wysyłaniu nie pojawia się, czy pojawia się, a potem znika z wątku? Bo tak to sobie można gdybać i domyślać.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 7:50 pm
Paweł napisał/a:
Nie ma tu takiego czegoś jak cenzura. Ewentualnie jakiś błąd podczas wysyłania posta. Lepiej opisać to, co się dzieje z postem. Czy przy wysyłaniu nie pojawia się, czy pojawia się, a potem znika z wątku? Bo tak to sobie można gdybać i domyślać.
Wiem Pawle ,chodzi o wyjasnienie pozpodstawnych(jak sądze)oskarżeń z tematu"Inne widzenie łuszczycy"
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Wysłany: Pon Sie 31, 2009 8:39 pm
Być może post jest zbyt długo pisany, ja kiedyś pisałem długo post i mi zniknęło, ale nie wiem podaję taki przykład, który mi się też przytrafił - bo cenzury tu napewno nie ma
Miałem kilka przypadków że post napisany w formie odpowiedzi na innego posta znikał ale logowałem się tedy gdy zostałem poinformowany że niezalogowany nie mogę pisać postów. Teoretycznie post po zalogowaniu powinien pójść lecz znikał i musiałem pisać od początku. Nigdy nie zdarzyło się by post pisany po zalogowaniu się wcześniejszym na głównym forum znikał.
Ostatnio zmieniony przez Maściożerca Wto Wrz 01, 2009 8:57 pm, w całości zmieniany 1 raz
Wiem Pawle ,chodzi o wyjasnienie pozpodstawnych(jak sądze)oskarżeń z tematu"Inne widzenie łuszczycy"
A ja jestem ciekaw jak wiele jest w tym wszystkim zwykłej prowokacji , ile nieumiejętności korzystania z forum.
A może jakiś student psychologii pisze pracę magisterską i przeprowadza eksperymenty ??
Np: coś o zachowaniach społecznych ??
powiedzialbym raczej..ze to ktos o malym wzroscie ..i w ego..przeroscie
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
gosc [Usunięty]
Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 5:22 pm
Czy można otworzyć taką sondę,w której członkowie(jak to dziwnie brzmi) naszej społeczności wirtualnej,nnaszego forum mogliby się wypowiedzieć czy chcą nadal czytać posty Pana zbig62.Myślę,że byłoby to najbardziej uczciwe.Nie służą nam stresy,a takie przepychanki są niesmaczne i niczemu nie służą.Myślę,że większość będzie zadowolona z takiej sondy.Bardzo proszę i pięknie dziękuję.
Beti, ja jesli nie chce to nie czytam niektorych postow
gosc [Usunięty]
Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 6:29 pm
Ewo to nie chodzi o mnie,bo ja wiem jak mam żyć.Jestem na diecie od 6 roku zycia i to na bardzo rygorystycznej diecie.Większość z was nigdy nie stosowala takiej diety i zapewne nigdy nie zastosuje.Ty zmieniłaś swoje nawyki żywieniowe przez chorobe,ale ja nie.To nie moja choroba spowodowała,że żyję i jem tak,a nie inaczej.Choroba w niczym nie zmieniła ani mnie,ani mojego światopoglądu.Nie zmienią też mnie ludzie,ani ich wypowiedzi.Cały czas będę uważała,że nikt nie ma prawa obrażać innych za to,ze mają inny światopogląd i chcą żyć inaczej.Panuje wolność słowa,sumienia itd,itp.Pan zbig62 powtarza,ze nie musi tu pisać itd,a wciąz pisze i obraża.Wielu spośród forumowiczów wprost mu napisało,żeby nie pisał tu.Dlatego też moja prośba,po co się przepychać.Niech każdy się wypowie w sondażu i tyle.
Mam nadzieję Ewuniu,ze cię niczym nie uraziłam.Milutkiego wieczoru życzę.Pozdrawiam serdecznie.
Beti w niczym mnie nie urazilas. Ja chcialam powiedziec ze prawie nie czytam postow Pana o ktorym mowimy. Ale z niektorymi przemysleniami zgadzam sie ze zbig62. Ale nie w takim stylu i w takiej formie przekazywanymi.Są tzw. osoby niereformowalne wiec szkoda Twojego zdrowia i zdrowia Forumowiczow na dyskusje.Kazdy zapewne zostanie przy swoim zdaniu.Mozecie zrobic sonde ale coz ona da? Ja nie znam sie na zwyczajach na forum. Nie wiem czy jesli wiekszosc nie chce kogos na forum to jest mozliwe usuniecie tej osoby....
po co sonda? po prostu..od tej chwili dajmy mu ignorka ..co wy na to? szkoda zdrowia na idiote ktory uwaza ze moglby byc prorokiem..ino w glowie za malo
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum