Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Skuteczna metoda leczenia
Autor Wiadomość
daro 

Wysłany: Wto Sty 05, 2010 11:19 pm   

Skutkiem ubocznym sterydu jest nawet to, że kiedy stosuje się tylko sterydy przez kilka lub kilkanaście lat, (nawet odstawiając je) to już po tylu latach nie dojść, że sterydy przestają na nas działać, to jeszcze trzeba sięgać po coraz to silniejsze, aż wońcu nic na nas nie działa, skóra się uodparnia, potrzebuje czegoś silniejszego, a to już ma jeszcze gorsze skuti uboczne

kamilekkk888 

Wysłany: Sro Sty 13, 2010 7:09 pm   Pomoc odnośnie maści.

Witam wszystkich. Jestem nowym użytkownikiem tego forum i zgłaszam się do Was z prośbą o polecenie mi jakieś dobrej maści. Obecnie używam od kilku lat maści Dermavate i nie dawno dowiedziałem się o tym, że to maść sterydowa a co gorsze przestaje mi kompletnie pomagać. Proszę aby ktoś z Was polecił mi jakąś dobra i niesterydową maść. dziękuje i pozdrawiam.

szater 

Wysłany: Sro Sty 13, 2010 7:49 pm   Re: Pomoc odnośnie maści.

Witaj Kamilku!Muszę Cię zmartwic nikt tutaj nie poda Ci gotowej recepty:usiądz wygodnie ,szukaj,czytaj,analizuj,pytaj.Forum to skarbnica wiedzy,sa działy a w kazdym dziale(w miare,dokładne informacje)
Dermovate to steryd z tak zwanej bardzo ciężkiej artylerii,trudno będzie bezbolesnie odstawic tę masc i zacząc stosowac metody bardziej naturalne.Wszystko jest jednak do zrobienia,sam musisz poszukac rad a w razie potrzeby,oczywiscie pomożemy :mrgreen:

kamilekkk888 

Wysłany: Czw Sty 14, 2010 10:38 am   

Dziękuje bardzo za radę. pozdrowiam

Revitol_pl

Wysłany: Sro Sty 27, 2010 5:10 pm   

Dokładnie tak. Zazwyczaj testuje się kilka lub nawet kilkanaście maści,zanim znajdzie się ta najbardziej odpowiednia i naprawde skuteczną. Musisz sam poszukac,w razie pytan pisz,chętnie odpowiem.

Odpowiedz do tematu