Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Świąteczne pogaduchy
Autor Wiadomość
gosc
[Usunięty]

Wysłany: Czw Gru 17, 2009 8:11 pm   

No właśnie w tym cały sęk,że on te gołe choinki to na co dzień ma i nie musi czekać świąt.
Jak próba to tylko z ubieraniem :oops: w grę wchodzi :razz: .
Tysi ja w pierwsze święta Kity to chojke to ściany w 3 miejscach żyłką przyklepałam.I on sobie jak żbik ganiał.To,że był na drzewku to po igłach w futrze widzieliśmy.Teraz bombki też bierze ale jak się pobawi to sam odnosi :mrgreen:jego lordowska mość- Alf tak go nauczył i tak ma być :grin:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Czw Gru 17, 2009 8:28 pm   

u mnie obie koty na tyle dorosle ze tez najwyzej troche sie pobawia ale juz nie ma prob wspinania sie na choinke - za ciezkie są ;)

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Czw Gru 17, 2009 8:36 pm   

A to one w mamusię nie poszły? :lol: Tysiu jak ćwiczenia?spodobało się,kondycja na święta będzie? :cool:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Czw Gru 17, 2009 8:40 pm   

przed swietami to dopiero dwa treningi - ale spodobalo mi sie - wczoraj dwie godziny <aaaaa>

ale dzis powiem ze mnie nawet nie bola miesnie tak jak sie obawialam ;) troche czuje ale przezyje - ogolnie to jest naprawde ciekawe :)

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Czw Gru 17, 2009 8:43 pm   

Jak do tych ćwiczeń dołożysz trochę tej "ichniej" filozofii to dopiero będziesz zakręcona :grin: Byłaś dobrze rozciągnięta to i zakwasów brak :razz:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Czw Gru 17, 2009 8:46 pm   

daaaawno porzadnie nie cwiczylam <wstyd straszeczny> ale ogolnie do kotow jestem podobna ;)

szater 

Wysłany: Pią Gru 18, 2009 7:24 am   

U mnie jezeli mowa o treningach to w grę wchodzą dwa:relaksacyjny lub autogenny :lol:

Kotem nie jestem,jednakoż zwinnosc posiadam,w zależnosci od motywacji wlezę wszędzie,czasem spadam,niekoniecznie na cztery łapy ale zawsze!(co dla mnie charakterystyczne) SZYBKO zbieram członki do kupy :mrgreen:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Pią Gru 18, 2009 8:30 am   

no ja tez w takim sensie kotem jestem ;) ale uznalam ze trzeba troche pocwiczyc bo sie zastalam ;)

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pią Gru 18, 2009 11:34 am   

Dobra moje panie,to my tu mamy trenować czy jeść :lol: no bo ja już nie wiem.
Jezeli niam niam,to tak:kaczuszka i gąska zakupione zostały już :mrgreen: goloneczkę-coby ją nadziać,zakupię jutro,chrzanik zrobiony został.I to wszystko co u mnie na zimno będzie :mrgreen: :mrgreen: Teraz proszę o wypowiedź..... resztę :razz:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Pią Gru 18, 2009 3:45 pm   

ooo lepiej powiedz jak kaczke zrobic zeby byla mniam ;)

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pią Gru 18, 2009 4:02 pm   

No więc tak..uwaga zaczynam:Kaczusię jaka rozmrożę to marynuję-petluję jak zwał tak zwał :mrgreen: Ogólnie to co Ty do schabiku i jeszcze sporo czosnku i okładam ją czyli kaczkę,plastrami cebuli.Zostawiam na noc-nawet nie w lodówce. a raniuśko tz.9-10 u mnie :oops: kaczkę napycham ćwiartkami jabłek-żeby weszło więcej ma się rozumieć i następnie ją zaszywam-coby soczek nie uciekał za mocno podczas pieczenia :lol: Do piekarnika w brytfannie albo w rękawie i się picze.Ja przewracam i polewam tłuszczykiem coby się nie spiekła za mocno,ale tu dowolność jest duża.I to by było na tyle jak mawiał klasyk :razz: Witaj Kocie :lol:

szater 

Wysłany: Pią Gru 18, 2009 4:33 pm   

Na sama myśl o kaczkach wymiekam :twisted: Złe wspomnienie z dziecinstwa(coś o ksiezyc chodziło-zaiwanic chcieli) ugruntowane przez codziennosc,nie można sie tych kaczek pozbyc :evil:
Zapodawaj inne mieska,bardziej optymistycznie nastawiające! :mrgreen:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pią Gru 18, 2009 6:14 pm   

Szater- czy Ty aby nie chcesz żeby od tego wymyślania dla Ciebie przepisów,to mnie łeb rozerwało?A weź napisz co Ty robisz to może będziemy bardziej kompatybilne :lol: :lol: :lol:

szater 

Wysłany: Pią Gru 18, 2009 7:07 pm   

jas_17 napisał/a:
Szater- czy Ty aby nie chcesz żeby od tego wymyślania dla Ciebie przepisów,to mnie łeb rozerwało?A weź napisz co Ty robisz to może będziemy bardziej kompatybilne :lol: :lol: :lol:

Gdyby mi sie tak chciało robic jak mi sie nie chce ,to bym duzo zrobila. :twisted:
Robiłam uszka,pierogi-to mam :roll:
MUSZE :evil: pieczen rzymska,ryba w galarecie,smazona,sledzie,kutia,ciasta-chyba Januszek zrobi,i kurczak-faszerowany,sos do wedlin,jakas sałatke i MIESKA PIECZONE NA ZIMNO DO PODANIA :twisted:

kaśka69 

Wysłany: Pią Gru 18, 2009 10:22 pm   

Jak się tak chwalicie co robicie na świeta to ja tez sie pochwale. Prawde mówiac nie ja to gotuje tylko mój mąz, tak wiec bedzie : zupa grzybowa, ryba w galarecie, ryba po gecku, po kaszubsku, smazona w occie z pomidorami i pieczarkami, kapusta zpieczarkami, zwykła warzywna sałtka, piersi w galarecie i sos tatarski do pieczonego schabu.
:lol: Ja moge sie pochawlic ze upieke sernik- o ile wczesniej nie spale kuchni. :lol:

Odpowiedz do tematu