Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Leczenie metodą BSM
Autor Wiadomość
bongoddz 

Wysłany: Nie Paź 27, 2013 12:52 pm   

a ja może poradzę modlitwę niż jakieś zabobony. Może jeszcze wymyślicie metody silvy lub coś tym podobne. to jest okultyzm i spirytyzm. Pomorze ale później są gorsze duchowe problemy.

robo napisał/a:
...widze,ze temat umarł smiercia naturalna :wink: moze by go tak odnowic ? Ciekaw jestem co dalej z ta metoda ,czy ktos z was ja stosował /stosuje i z jakim skutkiem ?
Co prawda nie daje wiary Kaszpirowskiemu ale.....no własnie temat ucichł bo metoda zła czy ci,co ja stosowali sie wyleczyli i juz tu nie zagladaja ?

tygryska 
tygryska

Wysłany: Nie Paź 27, 2013 1:17 pm   

hm - mysle ze mozna probowac autosugesii, relaksacji itp. ogolnie wszystkiego co wycisza nasz uklad nerwowy - stres jest jednym z najsilniejszych wyzwalaczy luszczycy...

AcidDrinker 

Wysłany: Pon Lis 25, 2013 10:58 pm   

@bongoddz

Not sure if trolling or just stupid :hmm:

kasiaaa

Wysłany: Sob Lut 01, 2014 8:07 pm   

co sądzicie o preparatach Dr Michael? duzo o tym czytalam i z tego co widze to pomaga ludziom i zastanawiam sie nad zakupieniem tego.

Despero 

Wysłany: Pon Wrz 08, 2014 2:24 am   

kasiaaa napisał/a:
co sądzicie o preparatach Dr Michael? duzo o tym czytalam i z tego co widze to pomaga ludziom i zastanawiam sie nad zakupieniem tego.

Dostałem maść od znajomego na próbę , powiem szczerze, że faktycznie działa, ale strasznie wolno - musiałbym stosować chyba ponad miesiąc - a nie chcę mu zużyć za dużo. Preparat dość drogi - w moim przypadku chyba bezsensu (bardzo dużo małych zmian) i chyba nie zamówię by dalej stosować, ale jeśli zmian nie jest za dużo i występują obszarowo to myślę, że warto spróbować. Maść ma dość ostry ziołowy zapach, ale nie podrażnia. Znajomy mówił, że jemu nie pomogło.. :razz:

Betti 
Beata

Wysłany: Czw Wrz 11, 2014 5:24 pm   

Witam.
Ja zamówiłam maść dr Michaels w marcu, smarowałam się się całe lato ( dokupiłam jeszcze jedno pudełko). W tej chwili mam tylko parę kropek. Jestem zadowolona i to bardzo, jeszcze żeby cena była niższa.
Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu