Wysłany: Wto Mar 09, 2010 11:07 pm badania do pracy mgr
Witam.
Jestem studentką psychologii UJ. Też choruję na łuszczycę i piszę teraz pracę mgr o tym, jak łuszczyca wpływa na nasze życie i jak to się dzieje, że niektórzy lepiej radzą sobie z tą chorobą.
Poszukuję osób chętnych do opowiedzenia mi jak to wygląda w ich wypadku. Badanie jest anonimowe i nie będzie nigdzie publikowane, potrzebuję go jedynie do pracy mgr. Mogę w zamian udostępnić późniejsze wyniki.
Bardzo Was proszę o pomoc. Sprawa jest dość pilna.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Mar 10, 2010 7:52 am Re: badania do pracy mgr
Jak tak pilna to gdzie zes ty dziewczę była do tej pory!
Ponieważ jednak u mnie tez wszystko musi być szybko i natychmiast zostawiłam na PW adres-zapodawaj te ankiete
Ludkowie mili pomózcie dziewczynie!Prace ma obronic a przypomniała sobie ze badań nie ma- no takie czasy ,wszędzie szybko i natychmiast,mozna sie pogubic!
Wysłany: Sro Mar 10, 2010 8:22 pm Re: badania do pracy mgr
bkk23 napisał/a:
Witam.
Jestem studentką psychologii UJ. Też choruję na łuszczycę i piszę teraz pracę mgr o tym, jak łuszczyca wpływa na nasze życie i jak to się dzieje, że niektórzy lepiej radzą sobie z tą chorobą.
Poszukuję osób chętnych do opowiedzenia mi jak to wygląda w ich wypadku. Badanie jest anonimowe i nie będzie nigdzie publikowane, potrzebuję go jedynie do pracy mgr. Mogę w zamian udostępnić późniejsze wyniki.
Bardzo Was proszę o pomoc. Sprawa jest dość pilna.
jeśli to bedzie ankieta to chętnie pomogę. Proszę wysłać na PW lub na maila kingag1990@interia.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum