Wysłany: Sro Mar 17, 2010 7:37 pm
Ja powiem cena niezła, tzn drogo jak na balsam, nie wiem co to jest, ale wydaje mi się, że jeżeli jest robiony z naturalnych składników, bezzapachowy, to wolałbym coś poszukać w aptece, w sumie służy on do nawilżania, nie wydaje mi się, żeby powstrzymał łuszczycę i ją zaleczył. Jest wiele balsamów bezzapachowych, ale bynajmniej mi żaden łuszczycy nie zaleczył, są takie które podrażniają skórę, a są takie, które są b. dobre w nawilżaniu, ale żaden nie zalecza. W allegro jest wiele specyfików na łuszczycę, ale to wszystko pic na wodę
Ja bym z chęcią spróbował tego specyfiku, ale jako nawilżacz. Tylko no właśnie... stówkę za 100 gram to oszczędnie tydzień i nie ma. Drogo jak dla mnie.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 7:00 am
Swoją droga reklamuja sie że tyle lat na rynku,takie osiągi maja(podobne jak Kornelia Marek na ostatniej olimpiadzie ) a jakos nikt o tym specyfiku nie słyszał
Był czas ze usilnie poszukiwałam czegos nowego i dobrego w necie i jakos na nich nie wpadłam
Cena wysoka jak chol...,moze ktos by sie skusił na to cudo gdyby było tańsze
ooo probki jak najbardziej wskazane - moglibysmy nawet zrobic grupe luszczykow plus grupe kontrolna (kazdy w otoczeniu nieluszczyka by tez jakos znalazl )
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Witam. Kupiłem ten krem tydzień temu na spróbowanie (50g).Małe pudełeczko. W środę otrzymałem i smaruję nim czoło bo mam troszeczkę. Od jutra tzn. dzisiaj mam zamiar cały się smarować i to pomaga. Miałem czerwone a teraz takie białe po prostu to blaknie. Można smarować 3 razy dziennie na czystą skórę. A cena niczego sobie. Nie ma co oszczędzać pieniędzy na zdrowie.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum