Wysłany: Pon Maj 17, 2010 9:25 am jak sobie z tym radzić?
Witam,
jestem tutaj nowa. Jakiś tydzień temu pojawiła mi się na ręce czerwona plamka, nie wiedziałam co to, ale po dwóch dniach wiedziałam,że to łuszczyca, moja mama miała ta chorobą i wygląda tak samo jak u niej. Wcześniej nie miałam z nią do czynienia. Wiem,że powinnam udać się do lekarza, ale trochę to potrwa, na wizytę u dermatologa czeka się kilka miesięcy. Co w tym czasie robić. Proszę o radę. Czym plamkę smarować, czego unikać? Czy może się to na razie skończyć na jednej plamce, czy wkrótce znów gdzieś się pojawi? Ze też musiało mi to wyskoczyć
Znalazłam na forum spis leków, tylko sama nie wiem którą maść wybrać...
Z góry dziękuję za rady
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Maj 17, 2010 12:07 pm Re: jak sobie z tym radzić?
Witaj !Bardzo dużo pytan a i odpowiedzi jest wiele....ino trza na forum spokojnie poszukac,poczytac
Wszystkie masci i leki znajdują ce sie w spisie są na recepte-sama ich nie kupisz.
Może najpierw popróbuj metody naturalne a w tym czasie do lekarza sie zarejestruj i sprawdz czxy to aby łuszczyca
Ostatnio podawałam łatwy przepis na kąpiel ziołową-łapki pięknie zaleczyłam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum