Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
lian qiao bai du wan czy to jest bezpieczne?
Autor Wiadomość
fox85 

Wysłany: Pon Wrz 06, 2010 9:46 pm   lian qiao bai du wan czy to jest bezpieczne?

ktos z Was moze to stosował?i z jakimi skutkami pozytywnymi lub negatywnymi?czy warto zaryzykowac z takim leczeniem?

szater 

Wysłany: Wto Wrz 07, 2010 8:20 am   

:shock: :shock: :shock:
O matko i pojedyńcza córko....nazwa tej kuracjii nie do powtórzenia... :twisted:
Nie ma skutecznej metody leczenia łuszczycy...mozna próbowac róznymi sposobami spowodowac remisje na jakis czas...cudów nie ma...choruje 38lat..próbowałam już wszystkiego..
Wydaje mi sie ze to kolejna super metoda chinska...cos tak strasznego jak masc 999 lub taki sam toksyczny płyn :twisted:
Podziwiam ludzi ktorzy decydują sie pic zioła,jesc tabletki(ostatnia afera-chinskie leki)niewiadomego pochodzenia,bez atestu polskiego,bez polskiego tłumaczenia...ludzie rozumiem desperacje ale...nie pozwolcie aby rozum i rozsadek...przestały miec prawo głosu :twisted:
Powodzenia,rozsadku ....i Miłego Dnia! :mrgreen:

fox85 

Wysłany: Wto Wrz 07, 2010 7:48 pm   

wiesz cos wiecej na temat tych leków lian... i 666 czy tez 999?

szater 

Wysłany: Wto Wrz 07, 2010 8:42 pm   

Niestety wiem i to nie tylko ja....sa to tak silne chemikalia ze głowa mała...z naturalna medycyna chinską niewiele maja wspólnego!maja wiele skutkow ubocznych...niestety okazuje sie to po jakims czasie.Już komus proponowałam aby kropelke płynu połozył na drewno-nawet lakierowane-zobaczy co to za "moc" w nim drzemie.Jest tak wiele róznych naturalnych srodków;nawet tu na forum proponuja ludzie ( Obserwator - i Marta g) lepiej tego popróbuj daj sobie spokój z chinszczyzna....chyba ze żarełko.....no to moze byc aczkolwiek...wietnamskie u nas lepsze :mrgreen:

fox85 

Wysłany: Wto Wrz 07, 2010 9:11 pm   

stosowałas to szater?

fox85 

Wysłany: Wto Wrz 07, 2010 9:12 pm   

a dokładnie o ktorym leku piszesz?

szater 

Wysłany: Sro Wrz 08, 2010 8:17 am   

Chinskie leki maja tak proste nazwy ze praktycznie spiewam je z pamieci jak z nut :twisted:
Stosowalam masc 999,płyn w białym opakowaniu z pedzelkiem,jakies granulki-ciemnobrazowe-smierdzące nieludzko,takie same granulki tylko ciemnozielone.Miałam też zioła-stosowałam krótko ...bo niemożebnie mnie trzustka bolała ana zwykłe tabletki ...takie w normalnych opakowaniach ...już sie nie zgodziłam.pełno tych specyfików jest w internecie...do mnie dotarły w bardziej bliskokontaktowy sposób. :wink:

Zastanów sie(czego ja nie zrobiłam gdy mnie proponowano-rozwijajac wizje wyleczenia :lol: ) jak mozesz stosowac leki których składu nie znasz,nawet nie wiadomo co w razie czego ci zaszkodziło i jak to odtruc.

Powiem tak..nie jestem Kubus Fatalista...jednak ...proponuje daj sobie spokój z chinskimi lekami....zaufaj doswiadczeniu,.....jednak masz prawo decydowac sam za siebie...to będzie twoja suwerenna decyzja.....moze byc tak że napiszesz za miesiąc..pomogło ...a za pół roku....nie pewnie nie przyznasz sie do porazki.Powodzenia :mrgreen:

fox85 

Wysłany: Sro Wrz 08, 2010 7:40 pm   

długo stosowałas te specyfiki?kto ćie nakłonił do siegniecia po nie?

szater 

Wysłany: Sro Wrz 08, 2010 8:27 pm   Re: lian qiao bai du wan czy to jest bezpieczne?

fox85 napisał/a:
ktos z Was moze to stosował?i z jakimi skutkami pozytywnymi lub negatywnymi?czy warto zaryzykowac z takim leczeniem?

Tak brzmiało twoje pytanie,udzieliłam wyczerpujacych odpowiedzi...dalsze drążenie tematu uważam za bezcelowe...Powodzenia :mrgreen:

fox85 

Wysłany: Czw Wrz 09, 2010 7:46 pm   

dziekuje szater za pomoc,chociaz jedna osoba znalazła sie

szater 

Wysłany: Czw Wrz 09, 2010 8:21 pm   

Uprzejmie dziękuje i...polecam sie na przyszłosc...jakby co to...zawsze wal jak w dym...wiedzy u mnie podobnież niezłe pokłady ...i chętnie sie nią dzielę.. :mrgreen:

Powodzenia! :mrgreen:

fox85 

Wysłany: Czw Wrz 09, 2010 10:08 pm   

co myslisz o lorinden a on mi pomaga powiedzmy ze choruje krutko i on mi pomaga na dłonie i łokcie ale po ok pół roku znowu mam na dłoniach i na łokciach wiecej :???:

kaśka69 

Wysłany: Czw Wrz 09, 2010 10:26 pm   

stosowałam lorinden a, na poczatku swietnie pomagał, po jakims czasie przestał a łuszczyv=ca pokazała sie w tych samych miejscach ale szybciej i wiecej. pózniej dowiedziałam sie ze to steryd i tak działa

szater 

Wysłany: Pią Wrz 10, 2010 7:53 am   

Zgadzam sie z Kasia...Lorinden A to bardzo stary steryd z wieloma skutkami ubocznymi.Jak to steryd działa szybko i dopuki stosujesz,potem wystp jest wiekszy wiec wracasz do smarowania,znowu działa ale juz słabiej,odstawisz i...znowy wysyp...i tak miesiac,dwa,poł roku a potem steryd przestaje działac a nastepuje tzw.odbicie posterydowe-duzy,agresywny,wysyp-cięzki do opanowania.Proponuje poszukaj w tematach -łuszczyce dłoni ,podaje tam kapiele ziołowe i smarowanie mascia SOREL PLUS jest bezpieczna i...pomaga. :mrgreen:

fox85 

Wysłany: Pią Wrz 10, 2010 7:03 pm   

dobrze Sati wiem ze lepiej starszych słuchac,wiec tak zrobie jak bys miała cos wiecej sprawdzonego na dłonie łokcie i skore głowy bo naskore głowy stosuje daivonex

Odpowiedz do tematu