moze ktos ma sprawdzona apteke w krakowie ktora robi masc cygnolinowa?
gosc [Usunięty]
Wysłany: Wto Paź 05, 2010 8:02 pm
Fox...a czemu ta apteka....musi być sprawdzona?...u mnie każda... która robi maści... robi też i maść cygnolinową...no chyba... że kombinujesz bez recepty
nie kazdaa apteka robi leki a pani z najblizszej od razu za tala zlapala i dzwonila do kolezanek o co kaman,ze trujaca,skad taki sklad wziołem itd wiec juz myslałem ze ja cos nietak zapisałem bo ja podalem taki sklad u ogolnej lekarz i ona mi wypisala recepte wiec nie zaciekawy poczatek z cygnolina
gosc [Usunięty]
Wysłany: Wto Paź 05, 2010 10:21 pm
Oj tam Oj tam...nie przesadzaj...w pierwszej lepszej aptece... dadzą Ci adresy aptek... które robią leki-maści..idziesz tam dajesz receptę i po... kłopocie
Zawsze początki.... są jakieś takie trudnawe...ale nie poddawaj się... to co dostałeś od Szaterka to sprawdzone i wypraktykowane...powolutku wszystko pokumasz.Powodzenia
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Paź 06, 2010 9:31 am
fox jezeli masz jakiekolwiek watpliwosci....dla spokojnosci twojej i mojej ...idz do dermatologa.
Nie gwarantuje ze trafisz akurat na takiego co to zna sie na cygnolinie....ale....zawsze spokojniejszy bedziesz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum