Witam wszystkich serdecznie mam problem mam łuszczyce krostkową na dłoniach i stopach już od ponad 2 lat nie pomagają mi żadne leki od dermatologa chciała bym zastosować czegoś sprawdzonego co by mi pomogło słyszałam o liściach zielonej herbaty tylko nie wiem jak to stosować czy mógł by mi ktoś z was napisać.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Nie Lis 21, 2010 1:51 pm
Spokojnie musisz poczytac to co napisane na forum w róznych postach.Proponuje na początek :
Łuszczyca - leczenie Strona Główna » Łuszczyca » Twoje rady » ŁUSZCZYCA NÓG I DŁONI
Potem wszystko co sie da w tematach:
Łuszczyca - leczenie Strona Główna » Łuszczyca » Metody leczenia
Łuszczyca - leczenie Strona Główna » Łuszczyca » Leki » Płatki owsiane...
Sama troszke pogłówkuj a potem ,pytaj jak bedziesz miała wątpliwosci.
Dziękuję za dobre rady już się biorę do czytania z zieloną herbatą też na pewno spróbuję W miarę możliwości przeczytam wszystko , Mam dwu i pół letniego synka wiec tak nie mam za dużo tego czasu a trochę tego jest do czytania.
Witajcie Jestem bardzo zdeterminowana i we wszystkich możliwych miejscach,szukam porady ,jak wyleczyć łuszczycę paznokci. Obecnie mam zaatakowane wszystkie paznokcie od rąk i stóp. płytka jest gruba na3mm. Czy zdjęcie paznokci coś pomoże, czy wogóle odrosną i czy nie odrosną chore. Pomóżcie proszę!
Witam!
Zaleczyc tak-ale wyleczyc na dzien dzisiejszy jeszcze nie .Ale da sie z tym zyc jak pobedziesz tu z nami na forum to napewno znajdziesz osobki ,ktore ci pomoga: Pozdrawiam!
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Sty 08, 2011 1:36 pm
annivone napisał/a:
Witajcie Jestem bardzo zdeterminowana i we wszystkich możliwych miejscach,szukam porady ,jak wyleczyć łuszczycę paznokci. Obecnie mam zaatakowane wszystkie paznokcie od rąk i stóp. płytka jest gruba na3mm. Czy zdjęcie paznokci coś pomoże, czy wogóle odrosną i czy nie odrosną chore. Pomóżcie proszę!
Już odpowiadałam w takim temacie-nie powielajcie postów bo niepotrzebnie robi sie zamieszanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum