Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Witam !!!
Autor Wiadomość
Radek8989

Wysłany: Pią Maj 20, 2011 2:12 pm   Witam !!!

piszczcie śmiało kontakt
imbiedronaman@gmail.com

tygryska 
tygryska

Wysłany: Pią Maj 20, 2011 3:48 pm   

witaj i popieram krewniaczke z ciekawoscia ;) czemu mamy pisac?

szater 

Wysłany: Pią Maj 20, 2011 4:02 pm   

ja też sie witam i ...o nic już nie pytam...bo ja wiadomo wredna i czepliwa :mrgreen:

Radek8989

Wysłany: Pią Maj 20, 2011 8:57 pm   Chciałbym zaznaczyc , ze jestem tutaj ......

NOWY i nie wiedziałem , że trzeba sobie najpierw wykupić ochronę , aby przetrwać :razz:
Poważnie mówiąc uważam , że łuszczyca jako choroba sama w sobie nie zadaję bólu , tylko najczęściej osoby , które nie rozumieją z czym mają do czynienia i wyolbrzymiają całą sprawę , dlatego wolę przebywać w towarzystwie kumatych . Leczenie pozostawiam w rękach lekarzy , ale czasami sobie coś tutaj podpatrzę .

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pią Maj 20, 2011 9:58 pm   

Witaj Radek :smile:
Szczęściarzem jesteś, jeżeli Twoja ł. nie zadaje Ci bólu :hmm:

Radek8989

Wysłany: Pią Maj 20, 2011 10:27 pm   

Przez ł cierpię zawodowo to przynajmniej po godzinach chce mieć trochę spokoju

iwona-k-60 
iwona

Wysłany: Pią Maj 20, 2011 10:49 pm   

witaj Radek,my tu wszyscy w tym temacie baaardzo kumaci :mrgreen: dzielimy się radami,metodami walki z naszą p.ł. i pomagamy nawzajem jak kto umie i może :mrgreen: poczytaj forum może znajdziesz to czego szukasz :mrgreen:

Radek8989

Wysłany: Pią Maj 20, 2011 11:16 pm   

No no znajdź wodę na pustyni :lol: ...czekam na leczenie biologiczne , a na razie uczę się z tym żyć

Radek8989

Wysłany: Pią Maj 20, 2011 11:25 pm   

a tak w ogóle to miał być jak dodałem ten wątek , że jestem Radek Jerzyna ze Szczecina

szater 

Wysłany: Sob Maj 21, 2011 9:35 am   

...na pustynie są oazy...jakbys tak raczył sobie przypomniec :razz:
...jeszcze sie taki nie urodził coby mnie przekupił :zly:

Radek8989

Wysłany: Sob Maj 21, 2011 10:53 am   

Na pustyni też można zobaczyć fatamorganę , taką jakich tutaj na tej stronie jest bez liku . Szczerza mówiąc to wolę twoje towarzystwo od przekrzykiwania się co do najnowszych metod leczenia , ale Ty jesteś nieprzekupna i pewnie nie zgodzisz się ze mną , że większy kontakt ludzi chorych na tą chorobę dałby większy efekt niż 95% leków , których nazwy widzę w co 2 poście .

szater 

Wysłany: Pon Maj 23, 2011 7:55 am   

....moje towarzystwo :hmm: przy mnie raczej nie mówi sie ja wole tylko raczej....ja voll :razz:

Radek8989

Wysłany: Wto Maj 24, 2011 12:05 pm   

puma proszę cię skończ z tym sarkazmem.... zaleczony nie wyleczony to ja jestem od lat , maści to nie wyleczenie ,ale zaleczenie .. ja mam taki komfort , że muszę na razie tylko nawilżać skórę kremem . Przejdź się na solarium , albo lepiej zapisz się na naświetlanie i maści typu żółte coś nie będą potrzebne . Chorując na tą chorobę można mieć wrażenie , że się jest jakoś indywidualnie pokrzywdzonym i ma się prawo tylko narzekać a lata lecą . W Polsce tysiące ludzi muszą sobie radzić z tą chorobą i wiele osób w ogóle nie dopuszcza do siebie myśli , że przez tą chorobę mają być jakoś ograniczeni (sobie jakoś radzą , ich doświadczenia życiowe są bezcenne , takie cudaki ,albo cudaczki :razz: ) a niektórzy wcale nie wychodzą z domów i też im samo wygadanie się by pomogło , a zmiana nastawienia to już w ogóle paradise

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Wto Maj 24, 2011 12:27 pm   

Radek proszę o pomoc, nie ogarniam: jesteś zaleczony, maziasz się tylko kremikiem i czekasz na leczenie biologiczne?
Przepraszam jeżeli jestem za dociekliwa ale lubię jasności. Możesz oczywiście to zapytanie pominąć milczeniem, nie obrażę się. Pozdrawiam

szater 

Wysłany: Wto Maj 24, 2011 12:51 pm   

Radek ludku niepokorny cos sie tak na Pume moja rozsierdził?toż ona najbardziej zakrecony ludek jakiego znam....nigdy nie narzeka...idzie do przedu czasem pod prad :twisted:
Ja zas z tych co to nigdy sie zbytnio łuszczyca nie przejmowali i nie pozwalali jej zawładnac swoim życiem...czasem przycisnęło...nie powiem ale na krótko i to raczej ze spowodu wielokrotnosci problemów a nie tylko łuszczycy :razz:
A ze sie tez tak niesmiało zapytam...to biologiczne to u ciebie ze stawowka zwiazane....czy prywatnie sobie zapodajesz? :hmm:

Odpowiedz do tematu