Wysłany: Nie Lip 31, 2011 8:08 pm Jak zorganiozować ogłoszenia na forum?
Witajcie,
podczas porządków na forum naszła mnie pewna refleksja - czy potrzebny jest osobny dział na ogłoszenia drobne? Głównie mam tutaj na myśli tematy związane z oddaniem/odsprzedaniem niepotrzebnych leków ale nie tylko. Widzę takie możliwości:
1. Osobny dział: "ogłoszenia drobne", gdzie ktoś mógłby poinformować o chęci oddania niepotrzebnej tubki maści, sprzedaży kasety z filmem czy chęci oddania kota do adopcji.
2. Rozszerzenia zakresu tematycznego działu Reklama na "Reklama i ogłoszenia drobne" wtedy takie różne ogłoszenia byłyby wymieszane z ofertami firm sprzedających cudowne leki na łuszczycę
3. Wydzielenie jednego tematu w którym można by zamieszczać swoje ogłoszenia.
Dodaje ankietę, proszę o podpowiedź która opcja będzie najlepsza
Przy okazji: jak od strony prawnej wyglądają takie oferty na forum oddania/odsprzedaży leków, które są na receptę?
_________________ Life is too short...
gosc [Usunięty]
Wysłany: Nie Lip 31, 2011 9:20 pm
Myślę, że żadnych obostrzeń odnośnie oddania/odsprzedania leku na receptę, na forumkach, nie ma. W aptece też mogę nabyć/kupić leki na receptę, chociaż takowej nie mam To tylko taka moja opinia z serii....głośne myślenie
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Sie 05, 2011 6:29 pm
...na wstepie witam Romanie ...bo jakos nie mielismy w ostatnich latach przyjemnosci sie poznac
Wszystko co jest dostepne i...w miare mozliwosci legalne spokojnie mozna odstepowac.jedyne obostrzenia dotycza chinskich preparatów...jest całkowity zakaz handlu nimi na terenie Polski...spokojnie mozemy zrobic i u siebie taką mozliwosc
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
...na wstepie witam Romanie ...bo jakos nie mielismy w ostatnich latach przyjemnosci sie poznac
Roman robi głównie krecią robote - pracuje na poziomie bazy danych i plików forum, żeby wszystko grało w czasie gdy ja nie moge, dlatego go zbyt często tu nie widać ale czuwa, czasem zdarzają się ataki spambotów czy awarie często nie zdążycie ich zauważyć zanim Roman je usunie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum