Moje zdanie jest na ten temat takie Iż zawsze można sie wycofać z maturki Swoją droga musze popracowac nad wymowa czasami mam zbyt soczysta i za szybką Ale nie zmieniajmy tematu
Ale co jak co masz racje bo ja bardzo czesto upraszczam sobie mowe, ide na skróty itd W szkole to jest normalka bo chyba kazdy moj znajomy leci na skroty A swoją drogą jak wspominacie swoją mature ?
Ojj Pawle ale coś napewno pamietasz Ostatnio słyszałam ze największym problemem maturzystów na prezentacji jest to ze wchodza do sali i ... sie nie przedstawiaja
Wysłany: Czw Wrz 21, 2006 5:44 pm
Od mojej matury mineło juz niestety 9 lat
Ale bardzo miło wspominam i powiem szczerze że bardziej to sie stresowałam egzaminem na prawko niż maturą zwłaszcza że 1 maja z koleżnaką z ławki stwierdziłysmy że czas zarobić na jakieś wakacje i poszłyśmy do pracy jako kelnerki w ogródku restauracyjnym i tyrałyśmy przez weekend po 17 godzin na dobę a we wtorek 9 maja miałyśmy mature, więc poniedziałek został na zrobienie szybkich ściąg na polski i jakoś poszło
(Ale ten piekelny ogródek mnie wykończył i do dziś mnie otrzepuje jak sobie przypomnę )
Hehehe Ja zamierzam pracowac po maturce tzn jush pewnie od połowy maja jak pokoncze wszystkie egzaminy i potem lece potyrac troszke a w sierpniu jade gdzies na WIELKIE wakacje Taki mam plan oczywiscie pewnie ulegnie on jeszcze z 5 razy zmiana ale warto pomarzyc
Wysłany: Czw Wrz 21, 2006 7:13 pm
I masz święta rację Kucajka jak do pracy to po maturze. Ja często miałam szalone pomysły, które nie zawsze wychodziły mi na dobre (najgorsze że tak mi zostało tej pory )
ja zaspalem ... ale zdarzylem przed rozdaniem pytan ...wiec mnie przyjeli serdecznie ... ja to jestem ....
a co do stresu ... to nawet nie warto myslec.. albo sie umie albo nie... taka moja dewiza .... ale przyznam ze mialem farta.. akurat pytania na ktore cos wiedzialem ...a z hist. II wojna...moje ulubione
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum