Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Mar 28, 2012 8:46 am info o urodzinach
Zauwazyłam ze nagle zniknął pasek informujacy o urodzinach były to bardzo pomocne info...lubie pamietac o urodzinach kolezanek i kolegów ale...nie zawsze w tym pedzie dnia pamietam a taki "przypominacz" bardzo mi był pomocny.
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Mar 29, 2012 7:54 am
Dzieki bardzo
[ Dodano: Sob Mar 31, 2012 7:26 pm ]
Szanowny Adminie bardzo prosze "naprawic" sprawe wyswietlanie sie postów.Kapi pisze ciekawe rzeczy w swoim temacie,podobnie Lenka w swoim dotyczacym Dominiki i Agusek w swoim dotyczacym Ali i jezeli ktos z nas "przypadkiem nie zajrzy do ich tematów to wpisy nawarstwiaja sie i widnieja tylko info o pierwszej wiadomosci.Brak aktualizacji.Kiedys było mozna pisac ipost pod postem i kazorazowo wyswietlało nowa wiadomosc a teraz jezeli ktos nie wpisze sie pod naszym postem to zanika całkiem informacja o nowych wpisach.Nie wiem czy to dobrze wytłumaczylam...sam sie przekonaj o czym pisze w temacie chociazby "metody leczenia'-"Stare metody nowy pacjent" uffffff
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Dobra zmieniłem, posty nie bedą się juz łączyc ale nie naduzywajcie tego Chodzi mi o to zeby nie pisac tego samego dnia kilku postów pod sobą - wtedy lepiej edytowac i wprowadzic zmiany. A po dluzszym czasie mozna pisac post pod postem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum