Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Mydło Alep
Autor Wiadomość
Kucka 
Wariatka :P

Wysłany: Nie Paź 08, 2006 8:16 pm   Mydło Alep

No więc otwieram nowy temacik :D Wiemy że kilka osób dostało to mydełko ale nikt sie nie chwali :P :D no wiec ja wam powiem tak ze myje chore miejsca tym mydełkiem i potem natłuszczam chore miejsca kremem CLOBAZA i jest bardzo dobrze :) łuski nie ma, nie swędzi tak, Ł sie troche załagodziła :D tylko pytanie brzmi cyz to bardziej od mydła czy kremu ? :D A jak jest u was ?

ines 

Wysłany: Nie Paź 08, 2006 10:11 pm   

Witam :) A gdzie mozna to mydełko dostać Kucka ??

Kucka 

Wysłany: Pon Paź 09, 2006 5:23 pm   

Na forum pare osob dostało darmowe próbki ale coś widze ze większość zalogowała sie tylko na forum po to zeby te próbki dostac :) Ehhh bywa :D Może jednak sie ktoś odezwie ?

asienka 

Wysłany: Wto Paź 10, 2006 8:18 am   

hmmm szczerze nie umię znieść jego zapachu :| jesli chodzi o efekty hmm chyb nawilżyła sie nieco moja skóra , ale jakiś suuper efektów nie widze :)

Kucka 

Wysłany: Wto Paź 10, 2006 6:05 pm   

BBlleee.... Nawet mi nie mów o zapachu :D No i prawdą jest że skóra jest nawilżona :D Moze sprobuj na pare dni odstawic ten tłusty krem i zobacze jak działa samo mydło :)

fretka 

Wysłany: Sro Paź 11, 2006 8:16 am   

Yyy, a czy kazdy kto w ostatnim czasie sie rejestrowal dostawal probke? Bo j anic nie wiedzialam, a sie zarejestrowalam i nic nie dostalam. Rozumiem, ze trzeba bylo spelnic jakies warunki?

*witek* 

Wysłany: Sro Paź 11, 2006 11:15 am   

Cześć Wszystkim!

Dostałem mydło w piatek 06.10.
Myję się rano wieczorem. Łuska na chorych miejscach stała się delikatniejsza i cieńsza i łatwo schodzi. Nie wiem tylko czy złuszczać to co schodzi np. ręcznikiem, czy nie, bo przecież mówi się, aby nie drapać.
Efekty mycia są chyba pozytywne, rano dotatkowo samruję ozonellą. Plamy nie są rozognione. Pawle czy można dostać mydło w Plsce.

Zapach jak zapach. Gorzej pachniały dawniejsze szre mydła, lub niektóre pasty BHP.
Będe pisał w kawałkach, bo mnie szybko wylogowuje.

pozdrawiam

Witek

*witek* 

Wysłany: Sro Paź 11, 2006 11:24 am   

Poprzednio napisałem chyba ze stronę i wszystko wywaliło w kosmos.
Chyba faktycznie zacznę pisać listy.

Nie wiem czy efekty są dobre czy nie bo od końca sierpnia jestem w ciągłym wysiewie.
Generalnie jestem zainteresowany używaniem mydełka w dłuższym czasie i mogę opisywać postępy ze zmagań z panią Ł.

W stanie w jakim jestem używać mogę prawie każdego specyfiku, który dawałby mi szansę na poprawę, bez względu na zapach i wygląd.

Witek

elisabeth1

Wysłany: Sob Paź 14, 2006 4:34 pm   

Witam was wszystkich,

ciesze sie, ze napisaliscie swoje doswiadczenia z mydlem alep. Jezeli chodzi o zapach, na skorze on znika a pozostaje delikatny powiedzialabym szlachetny powiew. Nie zwracajcie uwagi na pierwsze odczucia.Wiem, ze jego zapach sie rozni od perfumowanych mydelek niestety nie naturalnych.Ale po czasie zobaczycie ze wasze odczucia sie zmienia a wrecz polubicie ten zapach. Przytocze kilka slow na temat oleju, ktory odpowiada za ten zapach:
"Właściwości:

Roślina "Zwycięzców - Laureatów " jej zapach dodaje pewności siebie. Jest polecany dla osób nieśmiałych, podatnych na strs. Wystarczy nanieść kroplę tego specyfiku na szyję przed ważnym spotkaniem, przed egzaminem itp."(hydrolat laurie).

Natomiast jezeli chodzi o jego dzialanie to trzeba odczekac przynajmniej 2 tygodnie.Ale pierwsze efekty sa juz wczesniej zauwazalne.Tak jak zauwazyliscie skora sie uspokaja, wycisza mniej dokucza.Niestety alep nie wyleczy w 100% ale ulatwi zycie z nim.Po umyciu mydelkiem zaleca sie wsmarowac olej naturalny moze byc z sezamu badz inny.
Szykuje promocje na alep.Zapraszam.

pozdrawiam serdecznie
elisabeth
www.biolander.com

elisabeth1

Wysłany: Pią Paź 20, 2006 2:15 pm   

Witam

wyslalam mydelko do kilkunastu osob!!I co? Gdzie sa te osoby?
Czy slowa byly rzucone tylko na wiatr?Miala byc dyskusja na jego temat!!!Czyz nie?

pozdrawiam i zapraszam pozostale osoby do dyskusji.

elisabeth
biolander.com

Kucka 

Wysłany: Pią Paź 20, 2006 3:20 pm   

Ja sie wypowiedziałam a ze inni rzucili sie jak na promocje w.... (tu powinna paść nazwa pewnego hipermarketu) to jush nie moja wina :) Ja mydełko cały czas uzywam, i jush pisałam wyzej ze mi pomaga ;)

elisabeth1

Wysłany: Wto Paź 24, 2006 11:06 am   

Witam

ZAPRASZAM NA PROMOCJE DO BIOLANDERA.
Mydlo ALEP-Gratis dostawa

pozdrawiam
elisabeth
www.biolander.com

Odpowiedz do tematu