Kochani wiec pomalutku już zbliza sie ten dzien-dzien slubu i wesela mojego pierworodnego
organizowałm wiele slubów ale ten jest taki inny od wszystkich
schudłam 10kg,cosik jakby bardziej placzliwa sie zrobiłam i wzruszliwa
nie wiem kiedy minęły te lata,dopiero prowadziłam synów do szkoły a już obaj dorosli,w garniturach wygladaja bardzo powaznie....takie dwie moje kserówki....
Ogólnie wszystko dopiete,jestem perfekcjonistka wiec każdy szczegół musiałam sama sprawdzic....jeszcze tylko .....spowiedz i.....soboto jestem gotowa
Tak w tajemnicy wam powiem ze moi przyjaciele Ania i Jacek zaproponowali ze dadzą pokaz ,kto sledzi troszke TV zapewne ich rozpozna:
tanczyli w "mam talent" i w "GOT TO DANCE "
oczywiscie moje kochane motorki FALUBAZU zawyja
troszke mnie wiec mało na forumiku i nie mam czasu na odpisywanie na PW...poprawie sie po weselu Trzymajcie kciuki 8.09.2012 o godz.15!
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Ja tez kciuki przygotuję Dasz radę Krysiu aby na błogosławieństwie nie zapłacz a potem to już poleci Anię i Jacka oglądałam i na pewno dadzą wielkie show a impreza będzie wyśmienita.
Przyłączam się do Tygrysi czyli pozdrowienia i uściski dla nowej Pary Młodej
_________________ Najsmutniejsze zwierzątko na świecie to facet! Bo ma piersi bez mleka, ptaszka bez skrzydełek, jajka bez skorupek i worek bez pieniędzy. Dlatego 80% kobiet nie wychodzi już za mąż, bo zrozumiało, że dla 60 gram kiełbasy nie warto brać całego wieprza do domu
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Wrz 10, 2012 4:40 pm
ano moi drodzy....jestem juz TESCIOWA!!!
było cudnie,wszystko sie udało,popłakałam sobie ale .......troszke w kosciele i potem już jak synciu nam z mężem dziekował(synowa nie ma rodziców wiec nie było oficjalnych podziekowań) syn sam od siebie postanowił powiedziec pare słów.....matko to było naprawde wzruszajace,mój syn jest małomówny,samotnik,komputerowiec....a mówił tak ze i on i my i sala płakała.Mówil i dziekowal za proste sprawy,dlanas z męzem to oczywiste było ze bylismy z dziecmi w najwazniejszych momentach,staralismy sie poswiecac im czas.Mąż miał moze mnie takich mozliwosci ze wzgledu na służbe ale to co robilismy było takie proste i zwykłe dla nas....okazuje sie ze dzieci pamietają najmniejsze szczegóły.
Mamuski i tatusiowie poswiecajcie swoim dzieciom czas,to nie zabawki,komutery i ubrania hartuja te młoda stal,charakter człowieka mozna uksztaltowac tylko podczas bycia z dzieckiem,nauki....tak jak uczycie chodzic,mówic,czytac....tak uczcie ich miłosci i szacunku,niech widzą was jak sie przytulacie,wzajemnie szanujecie siebie i swoich rodziców i staniecie sie wzorem dla waszych pociech.....powiem wam ze nie ma nic piekniejszego jak usłyszec od własnego dziecka ze chciałby stworzyc tak rodzinę w jakiej dorastał.....dobra koniec bo....
jestem szczesliwa,wesele sie udało,goscie dopisali,nóg nie czuje,stawy....wyszły z zawiasów ale....fason trzymałam do konca....dzieki waszym kciukom...dziekuje
Dla was wszystkich
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Super, że się wszystko udało Tyle kciuków trzymanych więc nie mogło być inaczej I przybyło Ci Krysiu jeszcze jedno dziecko o które tez trzeba będzie troszkę zadbać skoro swoich niestety nie ma i rodzinka się powiększa a im większa tym weselsza
_________________ Najsmutniejsze zwierzątko na świecie to facet! Bo ma piersi bez mleka, ptaszka bez skrzydełek, jajka bez skorupek i worek bez pieniędzy. Dlatego 80% kobiet nie wychodzi już za mąż, bo zrozumiało, że dla 60 gram kiełbasy nie warto brać całego wieprza do domu
A ja jestem przed tym ważnym dniem i bardzo się stresuję. Nie mogę zebrać normalnie myśli i mam problem, ponieważ nie dogadałam się z fotografem i muszę szukać teraz innego.
Ostatnio zmieniony przez Pawel Sob Lut 01, 2020 2:55 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum