Cześć. Od jakoś miesiąca, troszkę wzwyż - używam kremu Mediderm do ciała. I efekty są bardzo pozytywne, fakt faktem pierwsze blednięcie zmian zauważyłem po 3 tygodniach jakoś, ale teraz jestem normalnie prawie biały w tych miejsach gdzie miałem zmiany. Prawie cały zużyłem, mam jeszcze w zapasie drugi. Nie używałem żadnych innych specyfików w tym momencie, tylko jem ostropest jeszcze. Ale jestem przekonany na sto procent, że to właśnie Mediderm tak działa. Z ramion plamy zrobiły się całkowicie białe, jedna jest tylko różowa, plecy też białe, miejscami znajdzie się różowa którą mniej smarowałem z powodu lenistwa. Także, śmiało polecam - myślę, że u każdego będzie taki efekt. I jest niedrogi, patrząc na ilość kremu Pozdrawiam.
_________________ Potrzeba chwili daje mały wybór;
Nagi człowiek zamarznie na mrozie.
Powiem Ci tak - u mnie nie ma już praktycznie zmian łuszczycowych. Nawet NA NOGACH wybielały.. Co jest niesłychanie dziwne. Jem do tego ostropest, w formie nasion - 2 łyżki dziennie. Pozdrawiam
_________________ Potrzeba chwili daje mały wybór;
Nagi człowiek zamarznie na mrozie.
u nas mediderm też się za bardzo nie sprawdził - jedyny plus że go dużo i łatwo się smaruje ale żeby jakiś widoczny efekt był w postaci zmniejszenia zmian to niestety nie...
Mediderm całkiem niezły aczkolwiek moja łuszczyca jako złośliwa bardziej toleruje te droższe nawilżacze typu Cetaphil.... Po nim lepsze efekty i skóra jest odżywiona, dobrze natłuszczona, nawilżona oraz nie pęka i nie jest szorstka. Cetaphil drogi więc Mediderm bardziej mi się podoba bo cena niska no ale cóż...
Dobrze, że wypróbowałam to zawsze jakieś większe doświadczenie
witam, ja stosuję krem mediderm, plyn do kapieli, żel pod prysznic od 3 miesięcy i do tego łykam neotigason od 3.10.2012 i zmiany się utrzymują bez większych rezultatow. Mam co prawda tylko na plecach ale to świństwo nie chce zejść, po 24latach walki z panią ł nadal jej nie toleruje. Ostatnio pani doktor stwierdzila że skoro neotigason nie pomaga to już nic mi nie pomoże... a szkoda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum