Wiek: 37 Dołączył: 05 Mar 2013 Posty: 7 Skąd: Podkarpacie
Wysłany: Wto Mar 05, 2013 10:23 pm Cześć :) Pozdrawiam z podkarpacia ;)
Cześć wszystkim !
Jestem Tomek i mam 25latek... na łuszczyce choruje jakies 7 lat. Kilka razy byłem u dermatologa... ale chyba się znięchęciłem do nich. Mam nadzieję, że znajdę ciekawe porady tutaj na forum.
Mieszkam na podkarpaciu. Jest tutaj ktoś z tej części Polski ??
Witaj Tomek
porad tutaj całe mnóstwo czytaj szukaj
a jak coś to pytaj wielu chętnych do odpowiedzi znajdziesz
a napisz też nam czym się leczyłeś
i gdzie masz te koleżankę Ł
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
A co stosujesz
próbowałeś kąpieli może w soli i oleju daje niezłe efekty oprócz smarowania
na głowe ja stosuje maść ochronną z wit A tylko
ale polecają też ocet jabłkowy
Cytat:
przez vitaminka » Sob Lut 23, 2013 22:10
Na początku kuracji codziennie, ok 3-4 dni. Potem już w miarę potrzeby.
* Mycie włosów szamponem
* Płukanie
* Wcieranie octu w sórę głowy na kilka godzin
* Płukanie, osuszenie ręcznikiem
* Wcieranie olejku kokosowego w skórę głowy opuszkami palców(nie za dużo, żeby włosów zbytnio nie przetłuścić)
* Dobrze jest wykonać masaż skóry głowy palcami w celu dobrego rozprowadzenie olejku i lepszego ukrwienia skóry.
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
jazz ale nie ten najnowoczesniejszy ale stary dobry jazz mrauuu
blues tez fajny a rock... hm.. to juz raczej hard i ja juz stara wredna pregowana wiec klasyka typu quuen czy deep purple czy hendrixa
a zanim pojdziesz do dermatologa to sie doksztalc (na forum) co zamiast sterydow mozna stosowac na pania ł
(nie jestem totalnym wrogiem sterydoterapii ale uwazam ze najpierw lepiej sprobowac czegos innego: cygnoliny, dziegdzi czy analogow witaminy d )
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Wiek: 37 Dołączył: 05 Mar 2013 Posty: 7 Skąd: Podkarpacie
Wysłany: Czw Mar 07, 2013 12:17 am
Świetna muzyka - z tych lubie Enye i Blackmore's Night .
(Fajnie, że ludzie słuchają muzyki a nie kolesia co śpiewa z playbacku,że ktoś dla niego tańczy)
Szkoda, że tych maści nie można kupić bez recepty :/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum