niestety Politar af juz probowalam, niestety nie dziala. probowalam juz tez szamponu dziegciowego (oceanic), szampon leczniczy z mineralami, a ostatnio uzywam Ocerin OPX. Jest sredni dlatego nastepny zamierzam kupic Stieprox. zobaczymy czy pomoze:)
ja jeśli mam łuskę na godzinę przed myciem smaruję skórę mleczkiem Locoid crelo, do mycia używam szamponu dziegciowego firmy Mrs Potters a potem wmasowuję w skórę głowy piankę z Avonu - kuracja dotleniająca i może nie jest idealnie ale łuski prawie nie mam od dłuższego czasu i nie sypie mi się z włosów. Wcześniej używałam Polytaru ale nie widziałam żadnej różnicy.
dobry jest też z AVONU taki preparat który stosuje sie po umyciu na luszczaca sie skóre , kilka kropli na glowe i masujemy , nawilża i natłuszcza skórę glowy przy czym nie tłuści wlosów , teraz nie pamietam dokladnej nazwy:)
znalazlam tez dzisiaj w internecie krem, ktory moze kogos zainteresuje(je tez moze kiedys sprobuje ale poki co sprawdzam inne specyfiki;)
DUCRAY KERTYOL S KREM (42zl)a moze ktos z Was go probowal i moze cos o nim powiedziec?
bylabym wdzieczna
Wyczytałam na innych forach dla ł. ,że maść ichtiolowa jest REWELACYJNA NA ŁUSZCZYCĘ GŁOWY a nawet pomaga ogólnie na ciało. Myślę, że warto spróbować. Cena leku również niska.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum