Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Sty 07, 2014 8:42 am Podziekowania
Kochani chciałabym serdecznie podziekowac za wszystko czego doswiadczyłam od was przez cały rok.Bardzo,bardzo serdecznie dziekuje za podarunki te robione recznie,te wspomagające urode i leczenie.Jest was tak wielu ze postanowiłam podziekowac wszystkim tutaj aby bron Boze kogos nie pominac.Ciesze sie że moge dzielic sie z wami swoim doswiadczeniem,podpowiadac czy po prostu byc z wami w trudnym dla was czasie.Nie zawsze moge pomóc w sposob realny ale na zrozumienie i możliwosc 'wygadania" problemu zawsze mozecie liczyc.Dziekuje wszystkim i tym w Polsce ale takze tym z zagranicy Anglii,Niemiec,Danii czy z dalekiej Szwajcarii.Jeszcze raz bardzo,bardzo dziekuje za serce i wszystkie prezenty i przepraszam gdy czasami w ferworze dyskusji moje niedoskonałe słowo pisane gdzies tam dotknie niechcacy kogos bolesnie
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Gru 20, 2014 8:52 am
no i po raz kolejny serdecznie przyszło mi podziekowac za wszelkie kartki,podarki PW i maile.DZiekuje tutaj bo wielu z Was wogóle nie znam z imienia czy nazwiska
Dziekuje za słowa ,które naprawde dużo dla mnie znaczą
Ciesze sie ,że mogę Wam służyc pomoca,ze chociaż w malutkim ułamku moje podpowiedzi sprawiają ulge w chorobie.
Ktos powiedział że nie jest wazne czasem jak Ty sie czujesz wazne jak czują sie inni przy tobie
ciepłe słowa chyba znaczą ze...niezle
PS
Podziekowac wszystkim osobno nie dam rady,nawet nie wiem z którego forum ludzie piszą dlatego zamieszczę podziekowania i tu .Dziekuję
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum