Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Kartalin
Autor Wiadomość
gred1 
gred1

Wysłany: Sro Wrz 08, 2010 9:31 am   Kartalin

Witam ja pisze o kartalinie zaczełam się smarowac w maju po 2 tygodniach były efekty najpierw zeszło rąk potem z pleców najtrudniej zchodziło z nóg bo miałam duże plaki łuszczycy ale na obecny czas mam tylko małe krostki na nogach i pozostały mi tylko plamy brązowe po kartalinie na rękach nie widac bo opaliłam w lipcu, na nogach jeszcze plamy zostały ale tak morze byc w lipcu mogłam nawet ubrac spódniczkę a choruje na łuszczycę juz 20 lat nie wiem jak długo bede czysta ale warto sprubowac zuzyłam w sumie 4 opakowania kartalinu ,teraz smaruję aby jeszcze zeszły te małe gdzie niegdzie krosciki tak profilaktycznie moja corka zaczeła się smarowac bo tez ma łuszczycę .

violka 
violka

Wysłany: Pon Mar 18, 2013 3:55 pm   

Witam.Kupiłam na allegro maść kartalin-cena 67,50+40 zł przesyłka.Po 1,50 mies.stosowania słaby efekt,więc zaczęłam przeglądać fora i okazało się że maść powinna być bardzo ciemna i bardzo śmierdząca-moja nie była.Postanowiłam kupić gdzieś indziej,znalazłam w necie sklep cena 120 zł z przesyłką dodatkowo mydło gratis.Dziś otrzymałam przesyłkę-maść jest bardzo ciemna i bardzo śmierdzi.Okazuje się że na allegro maść jest''chrzczona'',na naszej chorobie niektórzy kase próbują nabić-TO CHAMSTWO!!!
UWAGA!!! NA PODRÓBY

madi356

Wysłany: Wto Mar 01, 2016 9:45 pm   

Ja tez uzywalam kartalinu, ale nie tak sumiennie jak powinno się. Ręce w ubiegle lato mialam mozna powiedziec czyste, wreszcie pierwsze lato moglam zalozyc krotki rękawek :) Teraz przez zime mam nawrot ł... na rękach ale mam zamiar znowu uzyc kartaliny, bo na mnie dzialal rewelacyjnie.

szater 

Wysłany: Sro Mar 02, 2016 9:43 am   

jezeli "idzie " leczenie na kartalin to znaczy ze idzie na dziegcie,jest ich dosc dużo na rynku,nawet najzwyklejsza i tania prodermina,angielski EXOREX lub polski COCOIS

Kartalin mógł pomóc za pierwszysm razem ,za kolejnym moze nie pójsc już tak dobrze :hmm: dlatego trzeba miec zawsze cos w zanadrzu,jakas inną metode walki.

Odpowiedz do tematu