Wysłany: Sob Lut 18, 2017 8:31 pm equoral potrzebny dla Lenki
witam,
jestem wlascicielka setera szkockiego ktory od 3 lat walczy z choroba lapek. obecnie po wielu wizytach, diagnozach, amputacji palca, zostala u niej stwierdzona choroba o podłożu immunologicznym. Lena musi otrzymywac codziennie equoral 100mg+50mg. Niestety recepty weterynaryjne nie sa refundowane wiec miesieczny koszt jej leczenia to okolo 500pln plus inne leki ktore musi dostawac.
w zwiazku z tym chcialabym sie zapytac czy ktos z Panstwa chcialby nam pomoc i odstapic/odsprzedac equoral lub recepte. do wgladu moge udostenic historie leny choroby i recepty weterynaryjne.
Bardzo prosze o kontakt priv lub mailowy piglosiewicz@wp.pl
dziekuje
Kasia i Lena
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Lut 20, 2017 8:48 am
Podałam juz na innym forum linka do stronki gdzie mozesz zdobyc ten lek.Na www.luszczyca.pl mozna go zdobyc najszybciej.Pisze na wszystkich forach łuszczycowych i nigdzie nie spotkałam takich informacji.Sprzedaż leków poza apteką jest ....nielegalna dlatego wszystke fora gdzie jest moderacja raczej nie podaja takich info.
Zdrówka dla psiaka
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum