Witam, chcialabym zapytac czy ktos z was leczyl sie lekami biologicznymi? Po jakim czasie od odstawienia wszystko wraca? Ja leczylam sie 3 lata, niedawno przyjelam ostatnia dawke i boje sie ze choroba zaraz wroci ma ktos jakies doswiadczenia z tym? Dziekuje za odpowiedzi, pozdrawiam
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Maj 31, 2018 7:28 pm
Trudno ocenic po jakim czasie wróci wysyp,jest kilka leków biologicznych,nie wiem jaki stosowałas.Pierwsze wysypy po Humirze pojawiały sie około miesiąca od zaprzestania brania leków.musisz sie przygotowac ,ze nie bedzie łatwo,po lekach biologicznych nie działa w zasadzie nic...trudno opanowac wysyp...powodzenia
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Z tego co mowila pani dermatolog te wysypy nie musza byc duze, i podobno zmiany pojawiaja sie stopniowo. co moge zrobic aby zapobiec tym wysypom? Jest jakis sposob zeby jak najbardziej to opoznic?
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Cze 04, 2018 12:56 pm
Ania128 napisał/a:
Z tego co mowila pani dermatolog te wysypy nie musza byc duze, i podobno zmiany pojawiaja sie stopniowo. co moge zrobic aby zapobiec tym wysypom? Jest jakis sposob zeby jak najbardziej to opoznic?
To co mówi pani dermatolog to jedno...wiem co dzieje sie z ludzimi po biologach...znam dziesiątki takich ludzi....po biologach ju nie ma leczenia żadnego...
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum