Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
.
Autor Wiadomość
Ania128

Wysłany: Czw Maj 31, 2018 3:19 pm   .

Witam, chcialabym zapytac czy ktos z was leczyl sie lekami biologicznymi? Po jakim czasie od odstawienia wszystko wraca? Ja leczylam sie 3 lata, niedawno przyjelam ostatnia dawke i boje sie ze choroba zaraz wroci :cry: ma ktos jakies doswiadczenia z tym? Dziekuje za odpowiedzi, pozdrawiam

szater 

Wysłany: Czw Maj 31, 2018 7:28 pm   

Trudno ocenic po jakim czasie wróci wysyp,jest kilka leków biologicznych,nie wiem jaki stosowałas.Pierwsze wysypy po Humirze pojawiały sie około miesiąca od zaprzestania brania leków.musisz sie przygotowac ,ze nie bedzie łatwo,po lekach biologicznych nie działa w zasadzie nic...trudno opanowac wysyp...powodzenia

Ania128

Wysłany: Czw Maj 31, 2018 8:37 pm   

Z tego co mowila pani dermatolog te wysypy nie musza byc duze, i podobno zmiany pojawiaja sie stopniowo. co moge zrobic aby zapobiec tym wysypom? Jest jakis sposob zeby jak najbardziej to opoznic?

dzyszla 

Wysłany: Sob Cze 02, 2018 6:35 pm   

Ja osobiście od biologii uciekam, bo ciągle straszą, że to w zasadzie uwiązanie się już do końca życia z tą formą :(

szater 

Wysłany: Pon Cze 04, 2018 12:56 pm   

Ania128 napisał/a:
Z tego co mowila pani dermatolog te wysypy nie musza byc duze, i podobno zmiany pojawiaja sie stopniowo. co moge zrobic aby zapobiec tym wysypom? Jest jakis sposob zeby jak najbardziej to opoznic?

To co mówi pani dermatolog to jedno...wiem co dzieje sie z ludzimi po biologach...znam dziesiątki takich ludzi....po biologach ju nie ma leczenia żadnego...

Odpowiedz do tematu