Kasia23dublin
Wysłany: Sro Maj 02, 2007 1:13 pm Matura...
Moja przygoda rozpoczela sie przed matura w 2003 roku i trwa sporadycznie do tej pory, brak stresu w moim zyciu spowodowal ze zniklo wszystko, jedynie kiedy jestem przeziebiona to mam male krostki na lokciach, ale one mi nie przeszkadzaja:)nauczylam sie zyc z nia i zaakceptowalam to...staram sie nie pic alkoholu, nie pale...gdy tylko moj organizm jest przemeczony luszczyca sie pojawia-na szczescie nie mam i nie mialam nigdzie jej oprocz lokci i kolan. Poznalam wspanialego deratologa z Dublina, stosuje lek Divonex i jest sietny-to nowy lek na rynku, pomaga w zupelnosci,nawet pierwsza tubke dostalam za darmo od niego na sprobowenie-nie zawiera sterydow i po odstawieniu nie mam nawrotow, no oczywiscie jedynie gdy moj org jest przemeczony, co zadko sie zdarza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum